baterie

Cine mai crede in “concursurile” de la Digi Mobil?

Cine mai crede in "concursurile" de la Digi Mobil?

Cine mai crede in “concursurile” de la Digi Mobil? – Multi cred, sunt multi care intreaba pe Facebook in legatura cu ele, chiar astazi am vazut asa ceva pe un anumit grup. Logic, nu exista niciun concurs pe care Digi il desfasoara acum, in prima parte a lunii ianuarie 2021.

Si nici nu cred ca au facut vreodata ceva de genul acesta. Pe scurt, daca te apuci si vizitezi tot felul de site-uri dubioase, te poti trezi cu un mesaj de genul celui pe care-l vedeti mai jos.

Te anunta ca poti castiga un iPhone 11 PRO, un Samsung Galaxy S0, sau un MacBook PRO. Desigur, asta numai “sambata”, atunci ei au decis sa selecteze cativa clienti pentru a le oferi posibilitatea de a castiga diverse cadouri oferite de “sponsorii nostri”. Prostii…va dati seama ca Digi nu are sponsori, nici nu ar avea nevoie.

Cine mai crede in "concursurile" de la Digi Mobil?

Sunt curios unde anume se ajunge daca dam click pe acest mesaj si daca urmam pasii de acolo. Nu cred ca se va ajunge sa-ti ceara datele de pe card, dar nici bine nu este in cazul in care ai intrat de pe un PC care ruleaza Windows.

Despre genul acesta de mesaje am mai discutat in cazul in care va apar pe un telefon Android, eu la mod generic le-am spus “virusi“, chiar daca nu reprezinta asa ceva. Cred ca baietii vor numai sa faca rost de o baza de date cu nume, prenume si adrese de email, cine stie la ce anume le folosesc ulterior, dar nu la ceva bun.

Ignorati aceste mesaje, pur si simplu le inchideti, indiferent daca va apar pe un telefon mobil cu Android, iOS sau pe un calculator/laptop ce ruleaza Windows. Digi nu isi promoveaza asa concursurile si nici nu cred ca au avut vreodata ceva de genul asta.