Acasă Tutoriale telefon TUTORIAL – Cum schimbi iconitele aplicatiilor pe un telefon cu Android

TUTORIAL – Cum schimbi iconitele aplicatiilor pe un telefon cu Android

3

Cum schimbi iconitele aplicatiilor – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti avea alt UI cel putin la nivelul iconitelor aplicatiilor, este destul de interesant deoarece sunt multe aplicatii gratuite si bune ce schimba rapid toate icoanele aplicatiilor, vestea buna este ca nu aveti nevoie de acces root sau de alte modificari ale sistemului de operare.

In principiu, fara sa va complicati cu root sau alte unelte, puteti face asta daca folositi un launcher dar functioneaza si pe unele telefoane cu UI stock, depinde foarte mult si de aplicatia ce contine aceste iconite.

Spuneam ca sunt multe astfel de aplicatii in Google Play, eu am instalat cateva pentru acest tutorial si link direct catre toate puteti gasi la finalul articolului. Daca veti cauta in Google Play mai amanuntit, gasiti si iconite ce imita prezenta unui sistem de operare LG, Samsung, etc. asta la nivelul iconitelor.

Iata cum trebuie sa procedati, nu este complicat deloc. Eu am folosit nova launcher deoarece acesta este launcherul cel mai bun si pe care il folosesc in mod curent. Puteti insa aplica schimbarea icoanelor si daca aveti  Action Launcher, ADW Launcher, Apex, ASUS, ATOM, CM, EPIC, GO Launcher, HOLO, KK Launcher, L Launcher, LG Home default, Next Launcher, S Launcher, Smart Launcher, Solo Launcher dar si multe altele.

5656

Cum schimbi iconitele aplicatiilor – Spuneam ca eu am folosit Nova Launcher, pentru a schimba iconitele aici trebuie sa aveti instalata aplicatia (cea de icons din Google Play) sa intrati apoi in setarile Nova Launcher, “look and feel” si apoi sa selectati icon theme. Belle UI Icon Pack, Candy cons, G5 THEME si Note 5 – astea sunt aplicatiile de icons pe care eu le-am instalat si asa cum vedeti in imaginea de mai jos, am posibilitatea sa o selectez pe care o doresc. 

Din moment ce ai selectat-o pe cea dorita, noile iconite ale aplicatiilor se vor aplica instant. In functie de launcherul pe care il folositi voi, pentru a ajunge la aceste setari pasii pot diferi. Insa, puteti instala aceste iconite si direct din aplicatia descarcata, fara sa mai intrati in launcher.

rt

Iata si cateva dintre aceste aplicatii instalate la mine pe telefon si cam cum arata iconitele modificate pe un UMI SUPER. Retineti ca in launcher sau in setarile aplicatiilor ce contin aceste iconite, aveti la dispozitie alte setari cu care puteti customiza aspectul, dimensiunea, culorile si alte aspecte!

45

La modul general, aplicatiile de icons sunt AICI  insa in Google Play puteti cauta si dupa alti termeni “MIUI icons” “LG ICONS” ” Samsung ICONS” etc.

3 COMENTARII

 1. Te rog sa ma ajuti intr-o problema.
  Urmand un articol “Cum citesti si raspunzi la SMS-uri de pe calculator”, am instalat aplicatia Messages pe un tel Motorola E3 cu Android 6.0.
  Dar apoi m-am gandit ca nu o voi folosi si am dezinstalat-o.
  Din pacate, mi-a disparut iconita Messages de pe ecran si nu stiu cum sa fac sa apara din nou.
  Te rog da-mi un sfat. Multumesc anticipat.
  Urmaresc cu mult interes articolelele tale, fiind foarte utile pt un incepator ca mine.
  Răspunde

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here