Connect with us

Stiri despre telefoane

Uite genul de aplicatie posibil falsa in Google Play

Published

on

Uite genul de aplicatie posibil falsa in Google Play, am descoperit-o cautand sa vad daca cea oficiala a fost lansata si pentru Android, ma refer la noua retea de socializare care face acum furori pe internet. Este vorba despre Threads, an Instagram app, o aplicatie care ar trebui sa apara ca fiind dezvoltata sau publicata de Instagram.

Dar ce sa vezi, in locul ei, printre altele cu acelasi nume, a aparut si Threads, Instagram app. Aceasta are o denumire extrem de apropiata de cea oficiala, lipseste un singur “an“.

N-ar fi o mare problema, dar aceasta cred ca incearca sa ne duca cu adevarat in eroare. Nu ne promite ca ofera ceva tips&tricks, tutoriale sau sfaturi, nimic despre asa ceva in titlu sau in descrierea ei din magazinul oficial de aplicatii Android, acolo am gasit-o.

Advertisement

Descrierea suna cam asa: “Threads este locul în care comunitățile se reunesc pentru a discuta totul, de la subiectele care vă interesează astăzi până la cele care vor fi în tendințe mâine. Indiferent de ceea ce vă interesează, puteți să urmăriți și să intrați în legătură direct cu creatorii dvs. preferați și cu alții care iubesc aceleași lucruri – sau să vă construiți o urmărire loială pentru a vă împărtăși ideile, opiniile și creativitatea lumii.

Si ce sa vezi, este fix descrierea copiata a celei originale. Probabil ca discutam aici despre o aplicatie clona si ma intreb de ce sunt permise postarea acestora, probabil ca ar trebui sa existe un mecanism de filtrare mai bun, mai profund.

Dezvoltatorul ei mai are la activ o serie de aplicatii simple, in special ghiduri care ar trebui sa ne invete ce trebuie sa facem in legatura cu anumite alte titluri.

Advertisement

In prima captura vedeti clona + detalii despre dezvoltator, apoi originalul:

Uite genul de aplicatie posibil falsa in Google Play Uite genul de aplicatie posibil falsa in Google Play

Insa, problema este ca daca o vom instala pe aceasta (Threads, Instagram app), probabil ar trebui sa ne logam si cu un cont personal. Si nu stim pe mainile cui ajung anumite date sensibile…In concluzie, este bine sa verificati si cine este dezvoltatorul unui anumit titlu, este simplu sa faceti asta, apare scris sub numele aplicatiei.

Citeste acum si:

Advertisement

Noutate la eMAG, noul telefon cu Dimensity 9000, OnePlus Nord 3

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des