Acasă Stiri despre telefoane

Ce robot vrea Allview sa construiasca si planuri de viitor

0

Ce robot vrea Allview sa construiasca si planuri de viitor – Probabil ca nu vom mai vedea prea curand modele de telefoane sub brand Allview, a trecut ceva timp de cand ei au lansat un astfel de gadget. De altfel, in ultima perioada, am observat ca au rarit destul de mult intevalul intre lansari de modele flagship si mai mult s-au concentrat spre televizoare cu Android sau alte dispozitive.

Probabil ca este o concurenta mare de tot in domeniul telefoanelor si unul cu pret mare nu ar fi avut succesul pe care l-ar fi asteptat. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu cred ca anul acesta cei de la Allview vor mai veni cu un smartphone dotat si performant, ar fi primul an in care nu ne-ar prezenta un flagship!

In schimb, Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, sa creeze un robot inteligent – asistent personal. Compania nu a dezvoltat foarte mult acest subiect in comunicatul de presa, ramane sa vedem despre ce fel de robot ar fi vorba.

Sa nu uitam ca la final de 2021, cei de la Allview au devenit distribuitori ai unui autoturism electric, este vorba despre Skywell ET5. Conform comunicatului, exista un plan de dezvoltare pentru anul 2022, iar acesta presupune lansarea a 4 noi showroom-uri în tara.

Un alt proiect de anvergură care face parte din strategia „By-Green” are ca obiectiv patrunderea în sfera energiei din surse regenerabile, cu impact puternic în reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, scaderea dependenței de combustibilii fosili, care contribuie la reducerea costurilor utilizatorilor, independenței din punct de vedere energetic și protejarea mediului înconjurător.

Allview Soul X8 PRO

În ceea ce privește previziunile anului 2022, „rămânem optimişti şi încrezători în redresarea economică din acest an, mai ales că urmează să marcăm 20 de ani de activitate, în care am dat dovadă de nenumărate ori de reziliență și adaptabilitate. Cu toate acestea, suntem rezervați la nivel de cifre, deoarece presiunile inflaționiste accelerate din 2021 au fost susținute de creșterea prețurilor la gaze, energie și combustibil, precum și de devalorizarea monedei naționale, care au generat o serie de efecte secundare și, implicit, scăderea puterii de cumpărare a populației”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan SA (Allview).

REVEDEȚI PREZENTAREA
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
ce-robot-vrea-allview-sa-construiasca-si-planuri-de-viitorCe robot vrea Allview sa construiasca si planuri de viitor - Probabil ca nu vom mai vedea prea curand modele de telefoane sub brand Allview, a trecut ceva timp de cand ei au lansat un astfel de gadget. De altfel, in ultima perioada, am...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.