Acasă Telefoane Chinezesti Ulefone Be Touch 3 foloseste un senzor de amprente de ultima generatie

Ulefone Be Touch 3 foloseste un senzor de amprente de ultima generatie

0
nofollow

Ulefone Be Touch 3 foloseste un senzor de amprente de ultima generatie – Am inceput sa primesc comunicate de presa oficiale direct de la Ulefone, ceea ce-mi place deoarece aflu rapid noutati si le pot impartasi cu voi, asa cum este si aceasta veste venita direct de la Ulefone si menita sa ne dea detalii despre noul senzor de amprente integrat in butonul home al modelului Ulefone Be Touch 3.

Ei bine, compania sustine ca este un senzor modern ce a ajuns la a parta generatie, in timp ce primele modele de Be Touch au folosit senzori de generatie mai veche. Noul senzor dispune de mai multe puncte de contactare pe FPC a scanerului de 4-a generație care echipează noul Touch , în timp ce marginea noului senzor pare a fi si ea mai buna . Ulefone spune ca noul scaner de amprente a adoptat cel mai nou panou tactil din ceramică care va fi mult mai sensibil la amprentele digitale și mai puțin vulnerabil.

Problema cu acesti senzori dupa parerea mea este ca inca nu sunt suficienti de maturi pentru a fi folositi fara probleme, de exemplu, pe telefonul pe care-l testez eu acum si echipat cu o astfel de tehnologie lucrurile nu sunt atat de roz. Daca am degetul transpirat sau cu grasime pe el, senzorul da erori si dureaza destul de mult pana recun oaste amprenta, timp in care ma las pagubas si trebuie sa folosesc un cod pin obligatoriu ca sa deblochez telefonul.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=978wMO8X0Qs[/wpsm_video]

Daca setez deblocarea prin amprenta, automat esti obligat sa setezi si un pin de deblocare, asta in caz ca amprenta nu este recunoscuta din prima, fapt ce creste si mai mult timpul de deblocare a telefonului. La fel patesc si daca ma spal pe maini si nu ma sterg bine, apar mici probleme ce pot fi deranjante sa nu mai spun despre creme, praf, etc.

Oricum, este bine ca acesti producatori incearca mereu sa faca upgrade pentru senzori si poate ca intr-o zi vor deveni utili cu adevarat, acum mi se pare mai mult o fitza 😉

Pagina de produs oficiala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here