Acasă Telefoane Samsung Posibile specificatii, data lansare si pret pentru Samsung Galaxy S7

Posibile specificatii, data lansare si pret pentru Samsung Galaxy S7

2

Posibile specificatii, data lansare si pret pentru Samsung Galaxy S7 – Desi nu-mi place deloc sa scriu articole bazate pe zvonuri, data de lasare se apropie din cate am inteles si avem si cateva specificatii posibile, multe dintre ele scapate chiar de catre Samsung pe piata, intentionat sau nu. 

Chiar ma uitam de curand la un site foarte cunoscut de tehnologie din Romania si ma amuzam copios deoarece au pana acum cred ca 10 articole legate de acest telefon nelansat, toate niste zvonuri, unele mai aberante decat altele, unele dintre articole se bat cap in cap chiar, in sensul ca se contrazic!

Am vrut sa ma inspir pentru acest articol de pe gsmarena.com, deoarece este fara indoiala poate cel mai bun site din lume cand vine vorba despre telefoane mobile, insa in zona dedicata specificatiilor tehnice ale telefoanelor, Samsung Galaxy S7 lipseste, ceea ce mi se pare profi din partea lor si apreciez ca nu dezinformeaza, cel putin in acea zona.

M-am inspirat insa din mai multe surse externe pentru acest articol si iata specificatiile tehnice cele mai probabile pentru Samsung Galaxy S7, posibil pret si posibila data de lansare:

Se zvonea prin luna septembrie ca acest telefon se va lansa la sfarsitul lui 2015, nu cred. Posibil in primavara lui 2016.

Ar fi perfect daca ar fi rezistent la apa, ar avea slot pentru card SD si baterie inlaturabila!

Snapdragon 820 ar urma sa fie procesorul, Adreno 530 placa grafica si LP-DDR4 RAM, cu toate ca citeam undeva ca ar veni cu 6GB RAM, mi se pare absurd pentru moment si exclus sa se intample asa ceva.

Sigur vor continua cu ecrane de tip SuperAMOLED si nu mai mare de 5.2″ pentru a nu se intersecta si concura direct cu seria actuala Galaxy Note. Mai mult ca sigur ca va veni cu un ecran 2K, cu toate ca unii spun ca ar fi posibila introducerea unui panou 4K Ultra HD (2160 x 3840) , personal nu-i vad rostul.

Diagonala ecranelor seriei Galaxy a crescut in felul urmator: Galaxy S 4″, Galaxy S2 4.3″, Galaxy S3 4.8″, Galaxy S4 5.1″, Galaxy S5 5.1″, Galaxy S6 5.1″, Galaxy S7 ?

567

Camera foto urmeaza a fi una de tip Sony IMX300, cea folosita acum pe Sony Xperia Z5, dar am auzit si zvonuri cum ca ar urma sa vina cu doua camere principale, ceva de genul SF, nu prea cred!

Personal, nu cred ca va fi un salt mare asa cum s-a intamplat de la Galaxy S5 la Galaxy S6 cand diferenta a fost uriasa, vad ceva de genul Samsung galaxy S5 – Samsung Galaxy S6, cam la acest nivel.

Fara indoiala, un lucru este cert, acela ca acest nou telefon va rula Android M.

Este foarte posibil ca telefonul sa beneficieze de tehnologia ClearForce, ceva in genul celei de pe iPhone 6s, poate diferentia si opera diferite actiuni in functie de presiunea cu care utilizatorul apasa pe ecran.

Ma astept sa vina in mai multe versiuni de memorie interna, cea mai mica posibil 32GB stocare si cea mai mare banuiesc ca poate fi 128GB. Ar fi excelent daca cei de la Samsung ar oferi suport pentru cardurile de memorie!

Cred ca pretul va fi la data lansarii in Romania nu mai mic de 3500 de lei si posibil sa avem si o varianta Samsung Galaxy S7 Edge.

2 COMENTARII

  1. “Personal, nu cred ca va fi un salt mare asa cum s-a intamplat de la Galaxy S5 la Galaxy S6 cand diferenta a fost uriasa, vad ceva de genul Samsung galaxy S5 – Samsung Galaxy S6, cam la acest nivel.”
    Hotaraste-te,ori e mare diferenta,ori nu e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here