Acasă Telefoane Chinezesti

Ulefone Future, telefon edge to edge 4GB RAM, Android 6 si MTK6755

28

Ulefone Future, telefon edge to edge 4GB RAM, Android 6 si MTK6755 – Ulefone Future va veni in cadrul MWC 2016 din Barcelona si va reprezenta varful de gama al companiei, smartphone cu specificatii de top si care va ajunge la un pret incredibil in cadrul magazinelor online din China, motiv pentru care telefoanele de top aflate sub brand romanesc sunt in pericol si au un adevarat competitor! 

ulefone-Future-900x444

Ulefone Future se va bate insa de la egal la egal si cu nume grele in domeniu, partea de design a acestui telefon este cu adevarat incredibila pentru cei 200-250$ pret de lansare, dar stati sa vedeti tabelul cu specificatii tehnice!

*specificatii preliminare, imaginile nu sunt randate, ele sunt reale, clipuri video la final.

[komper pid=106 category=1]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=aYPEWCpyQhg[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=gba93HZ4PIc[/wpsm_video]

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

28 COMENTARII

  1. la posta vamala…oriunde ar avea ea sediul in orasul tau. Ai nevoie de dovada de plata de asemenea. Intri pe site-ul de la care ai facut comanda, dai la detalii si printezi ce ai pe acolo. Ar trebui sa contina poza produsului, cantitatea si suma platita. Asta mi s-a recomandat sa folosesc ca dovada de plata(am ridicat produsele ieri).
    P.S: daca depasesti 10 euro va trebui sa platesti si TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.