Acasă Telefoane Allview Allview X3 Soul Mini, varianta mini a lui X3 Soul, primul teaser...

Allview X3 Soul Mini, varianta mini a lui X3 Soul, primul teaser si detalii

3

Allview X3 Soul Mini, varianta mini a lui X3 Soul, primul teaser si detalii – Allview X3 Soul a fost lansat recent si asa cum era de asteptat, brasovenii vor pune in vanzare in curand si varianta mai mica a lui X3 Soul, telefon ce face parte din gama premium Allview. 

Nu cred ca va mai dura mult pana cand acest telefon va fi lansat efectiv pe piata, posibil in februarie sau la inceputul lunii martie 2016, dar asa cum ne-au obisnuit cei de la Allview, trimit intai cateva comunicate de presa prin care prezinta diferite aspecte legate de telefon.

Primul comunicat contine si prima imagine, insa fara prea multe detalii, asa cum imi dau seama este posibil sa avem de-a face cu un design unibody si metalic, sticla 2.5D, butoane capacitive la baza ecranului si posibil un ecran de 5″, asta avand in vedere ca fratele mai mare are deja un ecran de 5.5″.

Cred ca rezolutia va ramane HD, ca in cazul lui X3 Soul, posibil 2 GB RAM si camera de 13MP, rezolutie HD si din cate imi dau seama din imaginea de mai jos, margini subtiri ale ecranului. Imi doresc sa vad asta si nu dunga aceea complet inestetica intalnita pe multe modele de telefoane (nu Allview)

Cred ca pretul va fi undeva intre 900-1000 lei, insa toate acestea sunt speculatii pe care le fac, posibil un nou rebrand Gionee. Mi-a soptit o vrabiuta 😉 ca cei de la Allview vor aduce in curand si un telefon capsulat, posibil rezistent la apa, dar nu de genul seriei Jump!

ttt

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here