Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Ulefone Paris comparatie design si constructie cu UMI ROME

Ulefone Paris comparatie design si constructie cu UMI ROME

10
nofollow

Ulefone Paris comparatie design si constructie cu UMI ROME – Nu voi face un articol in care sa pun un tabel cu specificatii tehnice, in schimb am gasit un clip foarte interesant pe Youtube, clip ce prezinta telefoanele din punct de vedere al constructiei, al ecranului si atentiei la detalii. Veti vedea diferenta intre tehnologia ecranului, culorile reproduse si calitatea panoului, atentia la detalii si alte detalii constructive. 

Stiu ca am fost criticat ca prea laud modelul Ulefone Paris dar fara sa ma laud singur pot spune insa ca ma pricep cat de cat la telefoane si-mi dau seama de calitate doar privind un model cu ecranul stins, clipul de mai jos imi da si el dreptate dar va si ajuta pe viitor in alegerea unui telefon de calitate, fie el si telefon chinezesc. Interesanta comparatia intre ecranele celor doua telefoane, tehnologia folosita si cat de mult conteaza ca un ecran sa beneficieze de laminare completa.

Ambele modele costa putin peste 100$ si sunt constient ca pe langa un Samsung, LG, Huawei sau Asus aceste telefoane par niste jucarii, insa nici nu dai 3 salarii pe ele!

PRIVITI:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=oPpOO1S5yNM[/wpsm_video]

10 COMENTARII

  1. zau :))), toate astea testate de androidro nu-s mereu ok am un pieten care si-a luat un telefon destat den ei s l-a tinut fix, 2 saptamani, acum service scrie pe el

  2. Ulefone paris isi merita bani, pe 3 decembrie am primit telefonul cumparat pentru sotie. Foarte bine realizat si se misca exceptional. Eu am un Lenovo Z2 pro cu cyanogenMod iar Ulefone paris face tot ce face si Lenovo. Nu are aceeasi calitate camera foto si cam atat.
    Dar eu am luat Lenovo Z2 Pro sh la pret dublu fata de un Ulefone Paris nou nout.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here