Connect with us

Published

on

Purify este o alicatie a celor de la King Studio, cei care au creat King Root. Daca v-ati rootat telefonul folosind King Root probabil ati auzit si de Purify, deobicei este auto-instalata dupa rootare sau va este propusa spre instalare.
Aplicatia este disponibila si in Google Play. Aplicatia necesita
Root.
S

Purify este un utilitar folositor pentru golirea memoriei cache a aplicatiilor, indepartarea din autostart a aplicatiilor personale, de care sistemul  nu  are nevoie pentru a porni si eliberarea memoriei RAM prin oprirea aplicatiilor ce ruleaza in fundal. Aplicatia are si o categorie in care puteti dezinstala bloatware, acele aplicatii preinstalate de produatori in sistem si il incetinesc. Aceasta este una din nu foarte multele aplicatii care chiar fac ceea ce promit. Aplicatia mai are si o functie de arhivare a notificarilor, toate notificarile fiind afisate in una singura.

Screenshot_2015-12-21-11-46-56Screenshot_2015-12-21-11-47-11

Aici aveti o comparatie inainte si dupa pornirea aplicatiei , apasand pe Logs vom vedea exact ce a facut aplicatia pentru a “purifica” Telefonul

Screenshot_2015-12-21-10-34-48Screenshot_2015-12-21-10-34-59Screenshot_2015-12-21-10-35-40

Este o aplicatie folositoare, viteza de rspuns a sistemului dupa folosirea ei crescand considerabil, de asemenea , este foarte buna pentru jocurile mai pretentioase cu memoria RAM , inainte de pornirea jocului, rulati aplicatia si apasati pe Boost, porniti jocul si veti vedea o imbunatatire a performantei. De sigur , aceasta imbunatatire este valabila per ansamblu, in intreg sistemul , nu doar pentru jocuri, dar acolo pot fi observate cel mai bine schimbarile.
Daca aveti un telefon rootat , nu ezitati si incercati-o , poate veti ramane surprinsi 😉

1 Comment

1 Comment

  1. Bogdan

    decembrie 21, 2015 at 15:04

    Am folosit aplicatia pe V1 Viper si intr-adevar este foarte buna ( tinand cont de marimea memoriei RAM )
    Pe Ulefone Paris se pare ca nu are rost sa o instalez deoarece telefonul are un management foarte bun al memoriei RAM (cred ca si frecventa de functionare o ajuta)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *