Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Ulefone Power vs Allview P8 Energy, baterii de 6000 mAh, ce aleg?

Ulefone Power vs Allview P8 Energy, baterii de 6000 mAh, ce aleg?

14

Ulefone Power vs Allview P8 Energy, baterii de 6000 mAh, ce aleg? – Vrem un telefon cu o baterie chiar mare si avem de ales intre Ulefone Power sau Allview P8 Energy, ambele cu acumulator de 6000 mAh si ecrane de 5.5″, insa diferenta de pret dintre ele este uriasa, unul dintre cele doua modele costa chiar dublu.

Vom vedea in cele ce urmeaza un tabel comparativ intre cele doua telefoane, la sfarsit analizam putin problema.

  • AllviewP8 Energy costa 1349 lei (allview.ro)
  • Ulefone Power costa 180$ pe gearbest.com, 180$ x 4.2 = 756 lei

Tabelul comparativ:

[komper pid=7,32 category=1]

Allview P8 Energy are avantajul ca beneficiaza de garantie 2 ani de zile dac-l cumperi nou, Ulefone Power nu se vinde oficial in Romania si trebuie cumparat din cadrum magazinelor online chinezesti sau de pe eBay.

Ulefone Power are insa avantajul de a fi mult mai ieftin, aproape la jumatate de pret fata de modelul aflat sub brand romanesc.

Ulefone Power sta mai bine la capitolul camera foto, senzorul Sony IMX214 pare a fi mai avansat fata de cel Samsung S5K3M2 de pe P8 Energy.

Ulefone Power are 3GB RAM si senzor de amprente dar si senzor infrarosu.

Ulefone Power are o rezolutie net mai buna fata de Allview P8 Energy,1080p  FHD in cazul modelului Ulefone vs 720p HD pe Allview, insa modelul aflat sub brand romanesc foloseste tehnologia AMOLED, personal prefer acest tip de ecran in detrimentul celui de tip IPS folosit pe Ulefone Power. Ambele au o diagonala de 5.5″, as puncta iar modelul Ulefone Power pentru sticla de tip 2.5D.

La capitolul greutate si grosime nu sunt mari diferente, Ulefone Power este mai gros dar mai usor fata de Allview P8 Energy.

Cam atat la prima vedere, daca aveti si voi ceva de adaugat, o puteti face in rubrica de comentarii de mai jos.

14 COMENTARII

  1. Eu zic ca e mai bun ulephone power in 1rand te uiti putin si la bani si la specificatii care oarecum sunt superioare lui p8.singurul dezavantaj intr-adevar ar fi garantia dar dc ti a scapat pe jos si sa dus ecranul e aceeasi chestie ca de platit reparatia tot o platesti asa ca nici la capitolul asta nu krd ca ar fi un dezavantaj atata de mare

  2. Alegerea cea mai buna este Ulefone Power.Allview poate sa aiba promita si 4 ani de garantie ,nu onoreaza acest lucru daca ai probleme ,prin firmele lui de reparatie.Raspunsul lor aproape intotdeauna este:telefonul a pierdut garantia pentru manipulare gresita.Alegeti dintre nervi,sesizari Anpc sau comanda din China.

  3. Singurul dezavantal al Ulefone Power este lipsa TDD canal 38 pentru 4G de la Digi. În rest eu personal nu o să mai dau 1 leu pentru vreun telefon din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here