Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Aplicatie care verifica daca un telefon este original sau replica / clona

Aplicatie care verifica daca un telefon este original sau replica / clona

1

Aplicatie care verifica daca un telefon este original sau replica / clona – Cei de la AnTuTu ofera mai multe unelte destul de necesare unui utilizator de telefon mobil, in afara de cunoscutul test de benchmarck, mai exista cateva unelde destul de utile, asa cum este si aplicatia pe care am sa o prezint in cele ce urmeaza.

AnTuTu Officer promite ca va va detecta rapid daca un telefon este original sau daca este o replica. Va va arata si identitatea originala a telefonului sau a tabletei si numele de cod, util si pentru cei ce au telefoane rebranduite, posibil sa va arate si produsul original, insa nu bag mana in foc ca asta se va intampla de fiecare data.

Nici nu-mi dau seama care sunt algoritmii pe care aplicatia-i foloseste, asta deoarece se instaleaza pe telefon dar rezultatul il vedeti pe PC, intr-o pagina web dedicata. Treaba sta cam asa: instalezi pe telefon aplicatia, o pornesti, apoi deschizi o pagina web pe net si cu camera foto scanezi un cod QR. Dupa cateva secunde, pe ecranul calculatorului va va aparea denumirea telefonului si daca el este original sau nu.

Iata cum sa procedati:

Descarcati aplicatia pe telefon, o faceti de AICI.

Pe calculator, intrati pe pagina aceasta de internet.

Porniti aplicatia pe telefon si scanati cu camera foto codul de pe monitor.

Iata cum arata pe un LG G Flex, apoi pe un telefon chinezesc:

LG G FLEX:

ii

tut3

Telefon chinezesc:

Desi nu am o clona sa fac testul si nici acest telefon nu este o clona, AnTuTu Officer il detecteaza ca “suspect” si pagina nu mai este cu verde ca mai sus, este cu galben, ca un semn de atentie. Atunci cand va detecta o clona veritabila, va fi cu rosu. Aplicatia este buna pentru cei ce cumpara telefoane din surse ce nu sunt de incredere si vor sa vada cu adevarat daca vor cumpara un telefon original sau nu.

tut1

Oricum ar fi, recomand sa nu utilizati numai aceasta aplicatie pentru detectarea telefoanelor ce pot fi replici sau va ridica semne de intrebare, apelati la cineva cunoscator sau verificati inainte pe internet alte metode sau aplicatii utile in acest domeniu.                                                                           

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here