Ulefone X – primul clip video oficial, aflam si cateva detalii legate de acest telefon. Deja ne-am dat seama despre ce este vorba, ne-a fost suficient sa citim denumirea acestui telefon.

Clar, chinezii de la Ulefone au copiat atat denumirea cat si aspectul lui iPhone X. Astfel, a iesit Ulefone X. Noi mai discutasem aici despre o Clona de iPhone de la Ulefone, Ulefone T2 Pro mai exact.

ulefone x

Se pare ca ambele se lanseaza la MWC 2018, nu stim insa daca este acelasi telefon sau daca T2 PRO este de fapt Ulefone X.

Ambele au “breton”, este destul de greu de crezut ca vor scoate doua modele diferite cu aceasta caracteristica.

Un lucru este cert. Telefonul se va numi Ulefone X, clipul de mai sus este oficial, acolo apare si denumirea telefonului. Sa nu uitam ca si cei de la Allview pregatesc un astfel de terminal, este vorba despre Allview X5 Soul.

CITESTE SI:  UMIDIGI Z2 poate fi deja cumparat, aflam si pretul

ulefone x

Revenind la al nostru Ulefone X, observam o oarecare asemanare cu telefonul Apple, atat in fata, cat si in spate. Un design lucios, probabil sticla si in partea din spate. Din pacate, marginile ecranului nu sunt foarte subtiri, este prezenta o margine neagra la baza ecranului, una destul de lata. Acest display pare a fi destul de mare, probabil in jur de 6″.

Alte detalii tehnice oficiale nu exista, o sa le aflam in curand.

12 COMENTARII

  1. Bleah….un telefon ce pare grosolan, urat (cel putin din fata), cu un “breton” (ete fas!) imens!!! caraghios…..dar in trend :))))) Cred e printre cele mai urate pe care le-ai prezentat….

  2. trebuie să fiu cârcotaș :)) nu pot sa nu remarc faptul că launcher-ul nu e optimizat pentru breton. se vede înainte de deblocarea ecranului unde scrie ”no sim CARD” că intră scrisul sub breton.

  3. Au inceput toti sa fure acest breton! Unora chiar nu le pasa ca nu da bine ,vor doar sa fie in trend!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree