baterie

Allview X5 SOUL devine oficial, telefon cu “notch”!

Allview X5 Soul
Allview X5 Soul

Allview X5 SOUL devine oficial, telefon cu “notch”! Recent, androidro.ro anunta in premiera despre posibilitatea ca cei de la Allview sa lansaze un telefon cu “breton”.

Spuneam asta, in acest articol. Acum, avem informatia oficiala, se confirma si denumirea telefonului si aspectul sau, aflam insa si alte cateva detalii interesante.

Este o mutare interesanta, sunt convins ca Allview X5 SOUL va avea succes! Avand in vedere ca la ora actuala nu sunt multi producatori care fabrica astfel de telefoane (in stilul iPhone X), este posibil ca noul terminal Allview sa aiba ceva in comun cu Leagoo S9. Ramane de vazut acest aspect, este posibil ca intre cele doua modele sa fie totusi o diferenta de diagonala.

Allview X5 SOUL devine oficial, telefon cu "notch"!

Allview X5 SOUL aduce insa si o serie de noutati. Viitorul flagship Allview, va putea activa noua versiune AVI (asistent personal) fara atingerea ecranului, o caracteristica mult asteptata si interesanta. Probabil, AVI va primi si functii noi.

Aceasta opțiune se datoreaza procesorului VPU cu tehnologie neurala dedicata pentru inteligența artificiala și senzorilor specifici poziționați pe zona frontală a smartphone-ului. Allview X5 Soul va avea un display de 6,2” FHD+ și va păstra dimensiunile unui body de 5,5”.

Allview X5 Soul
Allview X5 Soul

Allview X5 Soul reprezintă o provocare pentru companie și va oferi noi posibilități în dezvoltarea tehnologică viitoare a produselor Allview. Viitorul flagship va avea două elemente cheie: procesorul cu inteligență artificială și asistentul personal AVI, ce vor ajuta utilizatorii la rezolvarea rapidă a multor task-uri, care acum ocupă mult timp în agenda zilnică”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul și directorul general Allview.

Din pacate, nu stim cu siguranta cand va fi lansat oficial, ne asteptam totusi sa-l vedem in cadrul MWC 2018, eveniment ce va avea loc in Barcelona.

Allview X5 Soul va avea integrat un nou procesor de la Mediatek, acesta va fi bazat pe arhitectura Cortex A73. Mai multe detalii, in curand.