UMI Super este denumirea celui mai recent telefon lansat de catre compania UMI si nu pot sa nu remarc ca aceasta companie joca destul de tare in ultima perioada, in sensul ca au lansat telefoane bune, specificatii tehnice de TOP, insa nici preturile nu sunt chiar pentru oricine. Modelul UMI Super se inscrie si el in aceleasi linii, adica specificatii tehnice foarte bune si pret de adevarat flagship, cred ca asta si se vrea de la acest model.

Mai remnarc si ca cele mai recente modele ale companiei UMI arata bine, spre foarte bine chiar, nu prea conteaza pana la urma ca unile guri spun ca nu sunt chiar originali la acest capitol. Desigur ce se inspira de undeva, chiar si acest model pare inspirat de Meizu, oricum ar fi, telefonul acesta arata foarte bine. Pretul este asa cum spuneam unul pe masura, este la precomanda acum si costa 249.9 USD, insa cred ca merita acesti bani, asta daca ne uitam exclusiv la design si la specificatii.

67 UMI Super 4G, lansare noua si pret de adevarat flagship

Apropo de specificatii, iata-le:

CITESTE SI:  Super ieftin - Noul telefon CUBOT J3 cu pret de 59 USD

[komper pid=149 category=1]

erer UMI Super 4G, lansare noua si pret de adevarat flagship

Umi super are niste specificatii chiar super si arata nesperat de bine pentru un telefon chinezesc, desigur ca materialele de prezentare arata mereu mai bine fata de telefonul in sine, insa cred ca acest model este chiar bine construit si elegant. asa cum spuneam, la prima vedere totul este roz, ramane sa vedem adevarata lui valoare atunci cand apar primele materiale de unboxing si Review pentru UMI Touch. Pana atunci, ramanem cu oferta de pret si cu restul detaliilor din pagina magazinului. Si un cupon de reducere pentru Elephone p9000 (EBP9000)

UMI Super 4G, lansare noua si pret de adevarat flagship

4 COMMENTS

  1. Specificațiile erau interesante dacă le treceai si în tabel… Bine că ai pus link-ul.

  2. NICI NU AI NEVOIE DE MAI MULT LA UN TELEFON SI ESTE FOARTE IEFTIN. NU O FI LA FEL DE REZISTENT CA SAMSUNG SAU IPHONE DAR DACA AI GRIJA DE EL NICI NU TREBUIE SA FIE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree