baterie

Huawei P9 Lite apare pe eMag, iata pretul telefonului si cateva pareri

Huawei P9 Lite apare pe eMag, iata pretul telefonului si cateva pareri

Huawei P9 Lite a fost lansat oficial luna trecuta (aprilie 2016) si iata ca cei de la eMag deja il au in oferta lor, produsul este in stoc iar pretul destul de bun as zice eu, insa cred ca este loc de mai bine. Oricum, Huawei P9 Lite posibil sa se ieftineasca in perioada urmatoare, asa se intampla practic cu toate telefoanele mobil, pret mare in perioada lansarii si apoi pretul tinde sa scada.

ttt

Este interesant de vazut daca acest telefon mobil va avea succesul nebun de care s-a bucurat generatia trecuta, adica P8 LITE. Asta depinde foarte mult si de operatorii de telefonie mobila, adica ei sa aduca Huawei P9 Lite in oferta lor si eventual sa-l ofere gratuit impreuna cu un abonament de date, asa au procedat cel putin ceei de la Orange si Vodafone cu P8 Lite, posibil sa vedem aceasta noua versiune si la DigiMobil.

Iata specificatiile complete pentru Huawei P9 Lite, oferta de pret este AICI.

[komper pid=148 category=1]

yyy

Huawei P9 Lite este disponibil pe alb, auriu sau negru si asa cum observam in tabelul de mai sus, specificatiile tehnice sunt bune, intalnim si senzor de amprente dar si Android Marshmallow cu UI Emotion de la Huawei. Din pacate, nu am gasit informatii certe legate de protectia ecranului, unele surse dau o protectie de tip Corning Gorilla Glass, altele nu. Ramane de vazut ce si cum si cel mai important, asteptam primele materiale de tip review pentru Huawei P9 Lite, cine stie, poate il vedeti chiar aici.