Acasă Telefoane Chinezesti UMIDIGI Crystal PLUS, Snapdragon 835 si 6GB RAM!

UMIDIGI Crystal PLUS, Snapdragon 835 si 6GB RAM!

6
nofollow

UMIDIGI Crystal PLUS, Snapdragon 835 si 6GB RAM! Pare a fi ceva oficial, produsul apare pe site-ul oficial si asta inseamna ca nu mai discutam despre zvonuri sau speculatii, in mod normal nu ar avea de ce sa se razgandeasca.

Insa, poate fi o strategie pentru impulsionarea modelelor mai accesibile despre care am scris aici si aici, mi-e destul de greu sa cred ca UMIDIGI Crystal PLUS va veni cu procesor Snapdragon 835 si 6GB memorie RAM!

UMIDIGI Crystal PLUS, Snapdragon 835 si 6GB RAM!

De la Samsung Galaxy S8 sau Xiaomi Mi6 si pana la OnePlus 5 sau Xperia XZ Premium, sunt telefoane care deja folosesc sau vor folosi acest procesor si greu de crezut ca o companie precum UMIDIGI va avea forta necesara de a produce un telefon cu acest procesor.

UMIDIGI Crystal PLUS, Snapdragon 835 si 6GB RAM!

Asta inseamna costuri mai mari si implicit preturi mai mari, nu cred ca cineva ar renunta la cele mai bune telefoane ale momentului pentru unul produs de o companie care totusi nu este chiar atat de importanta si puternica! In afara de aceste date plus capacitatea de stocare de 128 GB, nu au oferit si alte detalii sau un pret posibil, personal nu cred ca acest telefon va exista prea curand, ramane de vazut totusi si va fi o aparitie extrem de interesanta daca UMIDIGI Crystal PLUS va vedea lumina zilei.

6 COMENTARII

  1. Acela este un prototip, clipul este din aprilie. Cauta acum un review de la cap la coada, nu vei gasi. Inca nu se vinde, nu exista stoc. Clipul pe care l ai pus tu este unul de prezentare dintr-o expozitie, nu review.

  2. Eu sunt mai glumet din fire,dar sincer,sunteti super tari si bine informati.Felicitari pt site si tot ce faceti,ne tineti la curent non-stop cu toate noutatile.RESPECT !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here