Acasă Telefoane Chinezesti UMIDIGI Crystal telefon bezel-less cu pret de numai 99 USD

UMIDIGI Crystal telefon bezel-less cu pret de numai 99 USD

1
nofollow

UMIDIGI Crystal telefon bezel-less cu pret de numai 99 USD, este deja oficial anuntat acest model de telefon, el apare si pe site-ul oficial UMi si 15 iunie 2017 este data la care va intra in stocurile magazinelor online din China.

Pana atunci, daca intrati pe site-ul oficial, veti putea achizitiona acest telefon la un pret de numai 99.99 USD, este vorba despre varianta mai slab dotata Lumia Edition.

UMIDIGI Crystal telefon bezel-less cu pret de numai 99 USD

Desi el este oficial anuntat, interesant si faptul ca pe pagina web oficiala nu gasim niciun fel de specificatii tehnice pentru acest telefon, tot ce stim este ca va avea un pret de pornire de 99.99 USD si cei ce vor sa-l achizitioneze la acest pret se pot inscrie.

UMIDIGI Crystal telefon bezel-less cu pret de numai 99 USD

In captura de mai sus observam numai pretul, varianta din stanga are doua camere foto si partea din spate mai reusita, in dreapta vedem telefonul ce va costa 99 USD si acesta are numai un senzor foto plus o carcasa ce pare din plastic insa conform producatorului, este vorba despre aluminiu. “Up to 4GB + 64GB” apare scris in mijloc, asta inseamna practic pana la 4GB RAM si 64 GB stocare, mai mult ca sigur ca se refera la varianta Lumia Edition.

UMIDIGI Crystal telefon bezel-less cu pret de numai 99 USD

UMIDIGI Crystal cel mai ieftin nu cred ca va avea mai mult de 2GB RAM si 16 GB stocare, posibil in acest caz un procesor cu 4 nuclee si cei de la UMIDIGI sa conteze mai mult pe design pentru a creste vanzarile si nu neaparat pe dotari.

1 COMENTARIU

  1. Sincer deja devine alarmant. Un 3side bezzelless cu dotarile lui e cam suspicios (chiar si la preorder). Un pret mic inseamna ca producatorul a “taiat colturile” – in cazul acesta, la propriu – ma refer la anumite rabaturi care se fac pentru a scoate pretul. Un pret ok pt mine ar fi undeva la 200$. Nu stiu cum sta UmI la calitatea materialelor si la suportul software.
    Oricum.. la mai multe telefoane cu ecrane sharp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here