Connect with us

Telefoane Chinezesti

UmiDigi F2, Android 10 si 4 camere foto, primele pareri

Published

on

UmiDigi F2, el ar urma sa fie primul telefon cu Android 10 al acestei companii. In plus, ne asteptam si la un setup format din 4 camere foto. Chiar si cu 4 senzori foto, nu cred ca are sanse in fata producatorilor consacrati.

De apreciat ca va fi un telefon modern si cu dispunerea camerelor discreta. Prefer asa ceva in locul unui setup mare, impunator si amplasat in mijloc. Daca privim cu atentie poza de jos, aflam ca cel mai probabil, sursa de inspiratie a fost Huawei P30 PRO.

Interesant si sa aflam ca senzorul principal, va avea o rezolutie de 48MP si o deschidere de f1.8. Teoretic, asta inseamna capturi bune pe timp de noapte. Practic, este discutabil si asta deoarece nu stim daca va fi cu adevarat un senzor de 48MP.

Advertisement

Apoi, o camera ultra wide de 120 grade si doua de 5MP. Mai aflam si despre sistemul de operare, ni se promite un Android 10. Posibil sa fie primul telefon chinezesc ce va veni cu acest nou OS.

UmiDigi F2

UmiDigi F2

Nu ne sunt date alte specificatii tehnice, dar putem ghici cateva. In cazul procesorului, cu siguranta ca vor apela la un Helio P60 sau un P70. Mai departe, dotari clasice, gen 4GB RAM si 64GB stocare interna, senzor de amprente in partea din spate si un acumulator de maxim 3500 mAh.

Ecranul ne atrage putin atentia si conform pozelor de prezentare, va fi unul “perforat”. Camera de selfie amplasata in coltul stang, cred ca va fi un IPS de 6.39″. Daca ar fi fost un AMOLED, cu siguranta ca cei de la UmiDigi ar fi specificat asta.

Advertisement

Mai multe detalii nu ne sunt oferite, probabil ca telefonul UmiDigi F2, va sosi spre sfarsitul anului 2019.

Trebuie sa specificam si ca la sfarsitul anului trecut, aparea modelul UmiDigi F1. Un model cu dotari destul de bune pentru un chinezesc, Helio P60 la bord, display waterdrop de 6.3″ si rezolutie FHD+, Android 9 PIE si doua camere principale. Telefonul costa in jur de 150 USD.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des