baterie

UmiDigi Power 3 cu 5 camere foto si 6150 mAh, pret si pareri

UmiDigi Power 3 cu 5 camere foto si 6150 mAh, pret si pareri

23 octombrie, atunci este programata lansarea noului telefon, UmiDigi Power 3. Interesant ca o alta companie chinezeasca a avut o serie de telefoane cu denumirea “Power”, ma refer la Ulefone.

Noul UmiDigi, nu este un rugged, arata destul de bine din materialele de prezentare si in mod teoretic, ar trebui sa ofere o autonomie de invidiat. Acumulatorul este super generos, nu mai putin de 6150 mAh.

Desi apare pe platforma oficiala, prea multe specificatii tehnice nu sunt facute publice. Interesanta si partea de design, spatele este destul de original, cam rar vezi asa ceva in dreptul unui telefon chinezesc.

UmiDigi Power 3

UmiDigi Power 3

Chiar si asa, am vazut telefonul la precomanda pe aliexpress.com, pretul este de 299USD, destul de mare din punctul meu de vedere. Destul de mare daca ne gandim la procesor, acesta este un MediaTEK Helio P60, chipset ok (8 nuclee ,Cortex A73 si A53) dar deja usor depasit acum, spre finalul anului 2019. As fi preferat macar un P70.

UmiDigi Power 3 cu 5 camere foto si 6150 mAh, pret si pareri

In schimb, telefonul are un display mare, camera selfie fiind integrata in coltul ecranului cu diagonala de 6.53″ si rezolutie FHD+, un panou IPS LCD, nu AMOLED. Carcasa spate fabticata din aluminiu, ceva destul de rar in aceasta perioada.

Cele 4 camere principale sunt integrate intr-un setup generos si care arata destul de bine si mai ales, unic. Senzorul principal este de 48MP, apoi inca unul de 8MP (ultra-wide) si inca doua camere de 5MP.

UmiDigi Power 3 cu 5 camere foto si 6150 mAh, pret si pareri

Cea secundara, foloseste un senzor de 16MP. Mai departe, aflam ca UmiDigi Power 3 se lauda cu sistem de operare Android 10, inca o bila alba si ruleaza un Android nemodificat, un aspect de apreciat mai ales la acesti producatori. Decat o interfata slab customizata si plina de bug-uri, mai bine asa.

In rest, 4GB memorie RAM, 64GB stocare interna si nu in ultimul rand, acumulatorul cu o capacitate de 6150 mAh. Mai multe detalii oficiale nu exista, aflam in curand ce fel de incarcare suporta, daca are sau nu jack audio de 3.5mm. Este posibil sa-l vedem inclusiv in Romania in perioada viitoare.