Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia MagicHELP – trebuie sa mai facem si fapte bune!

Published

on

Aplicatia MagicHELP – trebuie sa mai facem si fapte bune! Sa discutam putin despre un alt gen de aplicatie, una oarecum diferita fata de tot ceea ce am prezentat pana acum, pe androidro.ro. Aplicatia MagicHELP, este dezvoltata de catre cei de la MagiCAMP, asociatie ce se ocupa in principal de problemele medicale ale copiilor.

Mai exact, MagicHELP este prima aplicatie mobila care ajuta familiile cu copii bolnavi cronic si grav sa beneficieze de servicii si produse gratuite. 

In Google Play, sunt doua aplicatii. Prima se numeste MagicHELPaceasta conecteaza voluntari care vor sa ajute cu familii din apropierea lor care au nevoie de sprijin. In plus, aplicația permite companiilor partenere MagicHELP sa ofere produse și servicii gratuite printr-un sistem de vouchere.

Advertisement

Apoi, exista aplicatia MagicHELP Beneficiar. MagicHELP este o platforma de sprijin prin care familiile copiilor cu afecțiuni grave au acces la reduceri, produse și servicii gratuite oferite de companii. În plus, prin aplicația MagicHELP puteți contacta direct voluntari care sa vina în ajutor daca exista o nevoie punctuala.

Din echipa MagiCAMP fac parte inclusiv medici voluntari, fiecare caz medical fiind analizat si validat de catre echipa de medici.

Ok, in cazul in care vrei sa faci o fapta buna (si ai o companie/afacere), trebuie sa instalezi pe telefon aplicatia (gratuita) MagicHELP, sa-ti faci cont si sa incepi sa ajuti familiile copiilor cu afectiuni grave cu diverse servicii sau produse gratuite. In cazul in care nu ai cont, te poti inscrie in MagicHELP direct din aplicatie (exista un link acolo).

Advertisement

Daca esti intr-o situatie nefericita si vrei sa primesti ajutor, trebuie sa instalezi aplicatia MagicHELP Beneficiar si sa te autentifici. Daca nu ai cont, il poti face tot prin intermediul acestei platforme.

Dar asta nu este tot si chiar daca nu ai o companie, tot poti ajuta accesand acest link. Poti dona bani prin SMS, poti trimite lucruri de care nu mai ai nevoie, te poti inscrie ca voluntar, redirectiona 3.5% din impozit, etc. Este unul dintre cele mai frumoase proiecte de acest gen din Romania si cred ca merita toata aprecierea noastra, dar si ajutorul nostru.

Printre proiectele de succes ale celor de la MagiCAMP, se numara inclusiv taberele MagiCAMP, bursele pentru educatie, centrul de consiliere si sprijin, caravana Magic, MagicHOME, MagicBOX, MagicMAKERS, etc.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des