Acasă Telefoane Chinezesti UMIDIGI S, un telefon mobil nou dintr-o serie noua

UMIDIGI S, un telefon mobil nou dintr-o serie noua

0

UMIDIGI S, un telefon mobil nou dintr-o serie noua, serie ce vrea sa schimbe putin macazul, asta macar din pucnt de vedere al designului. Si spun asta, deoarece stim ca avalansa de telefoane lansate de catre acest producator in ultima perioada nu a impresionat la acest capitol.

Mai toate semanau izbitor intre ele, ajunsesem sa nu mai intelegem nimic, erau practic niste telefoane fara identitate.

Acest UMIDIGI S pare a schimba putin din cele spuse anterior si arata diferit, cel putin din cate ne dam seama acum, sunt cateva imagini de prezentare plus un clip video. Toate acestea apar deja pe site-ul oficial, umidigi.com, insa nu vedem pentru moment detaliile tehnice.

umidigi s, un telefon mobil nou dintr-o serie noua

Probabil ca se va folosi tot un procesor MediaTEK, display FHD si 4 sau 6GB RAM, asta in cazul in care il vor face destul de puternic.

Totusi, ni se promite o  abordare diferite si o mai mare atentie asupra detaliilor, intr-un cuvant – o constructie mai buna. Din cate ne dam seama, UMIDIGI S va fi un telefon cu doua camere foto, display cu sticla de tip 2.5D si constructie metalica.

Nimic pentru moment legat de pret, exista acolo o zona in care acest telefon poate fi cumparat pentru numai 0.99 USD, utilizatorul va trebui pentru asta sa-si introduca adresa de mail si sa astepte…

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here