UMIDIGI S, un telefon mobil nou dintr-o serie noua

UMIDIGI S, un telefon mobil nou dintr-o serie noua, serie ce vrea sa schimbe putin macazul, asta macar din pucnt de vedere al designului. Si spun asta, deoarece stim ca avalansa de telefoane lansate de catre acest producator in ultima perioada nu a impresionat la acest capitol.

Mai toate semanau izbitor intre ele, ajunsesem sa nu mai intelegem nimic, erau practic niste telefoane fara identitate.

Acest UMIDIGI S pare a schimba putin din cele spuse anterior si arata diferit, cel putin din cate ne dam seama acum, sunt cateva imagini de prezentare plus un clip video. Toate acestea apar deja pe site-ul oficial, umidigi.com, insa nu vedem pentru moment detaliile tehnice.

CITESTE SI:  Elephone P8 3D vine cu tehnologie a ecranului 3D!

Articolul continua dupa reclama:

Probabil ca se va folosi tot un procesor MediaTEK, display FHD si 4 sau 6GB RAM, asta in cazul in care il vor face destul de puternic.

Totusi, ni se promite o  abordare diferite si o mai mare atentie asupra detaliilor, intr-un cuvant – o constructie mai buna. Din cate ne dam seama, UMIDIGI S va fi un telefon cu doua camere foto, display cu sticla de tip 2.5D si constructie metalica.

Nimic pentru moment legat de pret, exista acolo o zona in care acest telefon poate fi cumparat pentru numai 0.99 USD, utilizatorul va trebui pentru asta sa-si introduca adresa de mail si sa astepte…

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cum Faci Root Pe Prestigio MultiPhone 4055

Lansat in 2013 si acest smartphone  s-a bucurat de succes alaturi de...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *