Acasă Telefoane Chinezesti Unboxing fake Samsung Galaxy S8, arata destul de bine dar atat

Unboxing fake Samsung Galaxy S8, arata destul de bine dar atat

1

Unboxing fake Samsung Galaxy S8, arata destul de bine dar atat si trebuie sa recunoastem asta, tipul ce a pus mana pe el a lasat si un link catre magazinul de unde l-a cumparat la un pret mic, voi pune si eu acest link la finalul articolului, despre clona de Samsung Galaxy S8 am mai vorbit si in acest articol, acolo am prezentat chiar mai multe articole!

Spre deosebire de telefoanele chinezesti pe care le stim noi, aceste clone sunt mai slab dotate raportate la un produs identic din punct de vedere tehnice, clar nu cred ca vom vedea un update venit din partea unui producator, nici nu se poate discuta despre fisiere customizate sau de orice fel de suport tehnic.

Unboxing fake Samsung Galaxy S8 – Da, clonele sunt destul de atractive, insa este un mare risc atunci cand te decizi sa-l comanzi, in primul rand te poti pomeni cu el confiscat la vama daca are aplicat un logo al unei marci celebre, apoi asa cum spuneam si anterior, lipsa suportului de orice fel, inclusiv accesorii sau piese de schimb.

Observ ca cel ce a facut materialul de unboxing a ales ca metoda de transport DHL, insa in acest caz telefonul ajunge sa coste mai mult deoarece si taxele vor fi mai mari, avantajul este riscul scazut ca cei de la DHL sau vama sa deschida pachetul. In orice caz, eu nu recomand achizitionarea acestor clone, modelul de fata costa aproximativ 100 USD.

Unboxing fake Samsung Galaxy S8

Este adevarat ca atractia este mare, arata foarte bine telefonul, insa specificatiile tehnice sunt chiar slabe, asta cu toate ca in meniul telefonului ne sunt aratate specificatiile modelului original.

Unboxing fake Samsung Galaxy S8 – Repet, telefonul arata bine, insa 100 USD este un pret cam mare pentru detaliile de mai jos:

Procesor MTK6580 quad core

Display “curbat”, 5.5″ diagonala si rezolutie 960×540 pixeli

Baterie cu o capacitate de 2200 mAh

Dual SIM, Micro plus Nano, 1GB memorie RAM si 8 GB stocare interna

 

1 COMENTARIU

  1. Da, e adevărat memoria internă este de circa 4 gb desi in specificații tehnice indica 64 gb, poti instala pe el 2-3 aplicații si atât.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here