Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S8 in AnTuTu, acum avem un nou rege

Samsung Galaxy S8 in AnTuTu, acum avem un nou rege

5

Samsung Galaxy S8 in AnTuTu, acum avem un nou rege si probabil ca multi se asteptau ca acest telefon sa urce in topul acestui popular top de Benchmark, noul venit de la Samsung care va fi lansat de fapt peste cateva zile a obtinut nu mai putin de 205284 puncte!

Ca sa va faceti o idee, Samsung Galaxy S8 in AnTuTu a reusit cu peste 20.000 de puncte mai mult fata de iPhone 7 PLUS care era “rege” peste toate telefoanele si cu peste 40.000 de puncte fata de OnePlus3, telefon ce era in topul acestui test de bench in categoria telefoanelor mobile cu Android!

Se pare ca noul Huawei P10 nu are nici el sanse in fata lui S8, telefonul chinezilor obtine “numai” 139.890 puncte, cu mult sub S8.

Vedem mai jos ci clipul, AnTuTu ruland se pare pe acest Samsung Galaxy S8, spun “se pare” deoarece nu avem de unde sa stim pana la urma daca este un clip real sau nu:

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat peste numai cateva zile si la o zi distanta de lansarea internationala sa fie prezentat oficial si la noi in Romania, telefonul va veni cu procesor Exynos 8890 in Europa (inclusiv la noi) si cu Qualcomm Snapdragon 835 in SUA dar si in restul pietelor. Vedem mai jos un alt clip video cu acest telefon:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here