Firma Allview ofera o surpriza placuta posesorilor de tablete Allview Alldro 3 Speed Quad, reusind astfel fata de competitori sa ofere update-uri constante necesare functionarii optime a dispozitivelor pe care le comercializeaza.

Este vorba despre un update oficial la sistemul de operare Android, noua versiune fiind 4.2 Jelly Bean.

Printre avantajele actualizarii sistemului de operare se numara:

*se face trecerea la cea mai nouă şi performantă versiune a sistemului de operare Android 4.2 Jelly Bean.

*interfaţă mai prietenoasă şi mai intuitivă.

*acces rapid la aplicaţiile importante prin posibilitatea personalizării Lock-Screen-ului cu widgeturile preferate şi viteză de operare mai bună.

*actualizarea de software aduce îmbunătăţiri la procesarea imaginilor, optimizarea procesării audio, precum şi o aplicaţie de Update integrată pentru o viitoare actualizare de software mai uşoară.

*optimizarea proceselor de sistem pentru viteza de operare imbunatatita.

*imbunatatire  functionare GPU.

*tastatura inteligenta cu functie Gesture typing.

*functie Daydream.

*bara de notificari optimizata.

Noua versiune software aduce cu ea tastatura inteligentă cu funcţie Gesture typing şi caracteristica Daydream, prin care utilizatorii îşi pot transforma dispozitivul într-o rama foto sau pot folosi modul de afişare de ştiri atunci când, spre exemplu, se află la încărcat.

Pentru a realiza acest update apasati AICI

SURSA

CITESTE SI:  Si Allview P7 PRO primeste o actualizare firmware

11 COMENTARII

  1. Cu noul update tableta merge foarte bine. Ruleaza mai bine jocurile si i s-au actualizat aplicatii noi. Mai nou pot sa folosesc si un dongle Miracast compatibi pe care il pot conecta la televizor si pot sa vad filme sau videoclipuri de pe youtube de exemplu. Sunt foarte multumit de tableta!

  2. Intre timp le-am gasit pe net. Problema e ca nu reusesc sa pornesc tableta, s-a blocat de vreo 4 zile si am incercat cu procedurile de pe net sa intru in rootare dar nu am reusit. Am tinut apasate la pornire ambele butoae “power” si “home” dar apare doar sigla allview si atat.
    Este ceva jmecherie cu care se porneste tableta?

    Tableta este ALLVIEW ALLDRO 3 SPEED QUAD

    Merci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord