Tableta Android Evolio Evotab HD stim ce este, un dispozitiv cu sistem de operare Android, cu un nume frumos-HD-tableta neavand un ecran cu rezolutie HD adica 1280×720 ci doar 1024 x 600, o tableta ce se lauda ca ar fi cea mai subtire tableta de la noi.

Conform www.evolio.ro “Evolio Evotab HD dispune de sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si de o memorie de stocare de 1 GB RAM. Memoria interna este de 8 GB, extensibila la 32 GB prin card microSD, conectivitate sporita prin porturile USB, HDMI si beneficiaza de accesorii variate: husa stander, husa cu tastatura, suport tetiera si car kit.”

Dar navigand pe internet am gasit de fapt tableta originala rebranduita de firma de la noi din tara.Tableta este NEXTBOOK TRENDY 7 si are fix aceleasi specificatii ca si Evolio Evotab HD.

Iar pretul este de 79 euro, adica 355lei si cu cat cumperi mai multe pretul este mai mic.La noi costa nu mai putin de 479 lei pe site-ul producatorului.

11

222

AICI gasiti un material complet despre tabletele si telefoanele romanesti si originalele din China.

4 COMENTARII

 1. Da asa este…la fel si cu tabletele celor de la Serioux….si Allview si E-boda…si lista poate continua…singurele tablete care sunt originale..sunt cele facute de samsung ,apple , lenovo , acer si asus..restul sunt doar niste chinezarii ieftine branduite si vandute la suprapret..

 2. Salut,dupa multe cautari pe internet, astazi am reusit sa obtin root acces la tableta Evolio EvotabHD,iata si un mic tutorial si ce programe am folosit:
  1.instalati driverele pentru tableta(probabil sunt deja instalate)
  2.descarcati programul (Impactor_0.9.12.zip)https://cydia.saurik.com/api/latest/2
  3.conectati tableta la cablul USB(activati USB Debugging)
  4.porniti programul descarcat(Cydia Impactor) si apasati Start daca comanda din lista este “# drop SuperSU su to /system/xbin/su”
  5.instalati din Google Play SuperSu si verificati cu Root Checker daca aveti root.
  6.spune Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord