Acasă Firmware Allview Update Android KitKat 4.4.2 Pe Allview Viva Q8

Update Android KitKat 4.4.2 Pe Allview Viva Q8

0

Inca o data cei de la Allview dovedesc ca sunt seriosi si isi respecta clientii, de data aceasta printr-un update de firmware pentru tableta Pe Allview Viva Q8. Nu acelasi lucru l-as putea spune despre ceilalti importatori de tablete si telefoane mobile din Romania care stau foarte prost la capitolul update firmware, de cele mai multe ori acestia uita de produsele comercializate si nu ofera niciun fel de suport. din punctul acesta de vedere, allview primeste o mare bila alba.

Posesorii tabletei Allview Viva Q8 sunt rasfatati printr-un update firmware la cea mai recenta versiune de Android, 4.4.2 KitKat.acest update probabil ca va impulsiona si vanzarile acestei tablete.

Update Android KitKat 4.4.2 Pe Allview Viva Q8

re

“Printre beneficiile update-ului se numără: o interfaţă mai prietenoasă (icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătăţit, tranziţie mai fluentă între ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine îmbunătăţit, consum redus de memorie, funcţionare mai bună a tehnologiei wireless display, tastatură cu funcţii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare), player audio îmbunătăţit (previzualizare album în lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (poţi rula mai multe aplicaţii în mod Full Screen).”

Fiind o versiune de firmware in stadiul beta, este posibil sa apara mici bug-uri pe care le puteti transmite firmei pe adresa  ticket.allview.ro.

Update valabil pentru tabletele Viva Q8 cu SN de la : AVQ813009291 pana la  AVQ813011815.

Detalii despre instalarea acestui update precum si fisierele necesale le obtineti AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.