Acasă Firmware LG Update Firmware CM11 Pentru LG G2 D802

Update Firmware CM11 Pentru LG G2 D802

0

Update Firmware CM11 Pentru LG G2 D802

Lansat in septembrie 2013, LG G2 este cu siguranta unul dintre cele mai populare telefoane cu Android produse de catre compania LG si asta datorita raportului bun calitate-pret dar si a specificatiilor tehnice sau a designului.

Cu siguranta sunt multe versiuni customizate de Android pentru acest telefon, unele mai mult sau mai putin stabile. Un Android customizat are de multe ori avantajul de rula mai fluent deoarece sunt eliminate aplicatii de sistem nefolositoare si ofera posibilitatea unei customizari la nivel de UI datorita faptului ca ai acces root si un CWM recovery personalizat.

Este cazul si variantei CM 11, Android 4.4 KitKat pe care am sa o prezint in cele ce urmeaza.

123456t45rgw546tewt54trd Update Firmware CM11 Pentru LG G2 D802

Aveti mai jos fisierele de care aveti nevoie pentru a face update de firmware pentru LG G2, modelul D 802 . Retineti ca este posibila pierderea garantiei si ca instalarea acestei versiuni o veti face pe prorpia raspundere.

CM11 Android 4.4 firmware link download  http://s.go.ro/xumow

Gapps ( Google Apps) link download http://s.go.ro/uq0x0

Recovery TWRP link download http://s.go.ro/uifck

Procedura de instalare:

- Copiaza GApps si CM11 ZIPs pe un card de memorie SDCard
- Intra in modul Recovery
- Executa DATA WIPE / FACTORY RESET
- Alege Flash CM11 zip from SDCard
- Alege Flash GApps zip from SDCard
- Reporneste telefonul si asteapta pana cand sistemul se configureaza, primul boot poate dura ceva mai mult fata de obicei.
- Este recomandat sa nu faceti restore system folosind Titanium Backup deoarece pot interveni probleme !

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here