Acasă FIRMWARE Update Oficial Android 4.2.2 Allview P5 Quad

Update Oficial Android 4.2.2 Allview P5 Quad

22

Posesorii lui P5 Quad primesc astazi, 18.12.2013 un cadou de la Allview printr-un update oficial de firmware. Este vorba de trecerea la versiunea Android 4.2 pentru telefonul Android Allview P5 Quad, telefon lansat in februarie 2013 cu Android 4.1. Prin acest update cei de la Allview dovedesc inca o data ca isi respecta clientii oferindule aceste imbunatatiri constant pentru aproape toate dispozitivele mobile pe care le comercializeaza. Lucru de admirat mai ales ca nu toate firmele de la noi din tara se pot mandri cu asa ceva. In general se multumesc sa lanseze un produs apoi pur si simplu uita de el…

Update Oficial Android 4.2.2 Allview P5 Quad

Beneficiile update-ului:

-Panou de setari customizabil

-Noi functii ale camerei: foto panoramic, stergere elemente in miscare (background cleanup), best picture, V-gesture, smile detection, fotografiere cu tasta de volum

-Interfata noua in aplicatia Galerie, grupare continut in categorii: album, video, captura ecran

-Aplicatie noua pentru gestionarea fisierelor

-Manager App, functie Shake to clean (golirea memoriei RAM)

-Sistem update (pentru actualizarea rapida a sistemului de operare)

-Aplicatie meteo „Vremea”

-Functii noi in meniul de setari: functie de back-up pentru contacte, sms, call history, calendar, email

-Compatibilitate Smart2View

-Functia „Smart gesture”

Fisierele necesare instalarii, tutorialul si alte informatii le gasiti pe site-ul oficial Allview .

sursa

 

22 COMENTARII

  1. poate fac si ei , cate un soft pt Allview P5 Quad, sa avem si un android 4.4. KitKat, ba chiar si noua versiune de android, care este momentan in varianta beta de testare, si mentionez Android L, are un design ciudat…dar imi place, pt alte telefoane se gasesc mai multe variante de soft, dar pt acest brand romanesc conceput la Brasov….nu prea…si asta ma dezamageste….:( , nici macar un cyanogenmod pt rezolutia lui nu gasesc…:( . Dar, mai am o intrebare pt cei cunoscatori, acele 2 update-uri dp site-ul oficial, este android full, sau este doar un update, adica , sunt nevoit sa il intalez neaparat peste cel anterior (owerite), sau ii pot da wipe cashe patition ? sa fac o instalare completa si curata.????? Va rog mult , cine poate sa imi dea si mie mai multe detalii, va rog din suflet. pt ca mentionez, nu doresc sa ii dau wipe, iar apoi sa ma trezesc ca nu mai pot instala andorid-ul pe el…..
    si deja am facut update de la 4.1.2 la 4.2.1 iar in mare parte as dori sa imi pun la loc 4.1.2… astept mail pe skynet_017@yahoo.com pt cel ce ma poate lumina in aceasta privinta…:) Mentionez ca este primul meu smart phone .

  2. Un telefon foarte ok sunt multumit de acest telefon si cred ca este un telefon bun imi place cum imi merg jocurile si pot spune ca sunt foarte multumit de acest telefon.

  3. As avea si eu o intrebare: Este normal ca pe acest telefon sa ai dreptul sa instalezi aplicatii, jocuri… toate insumand limita de 2giga??? Am instalat vreo 3 aplicatii si un singur joc( acesta ocupa 25mb) iar acum imi da o notificare in care imi spune ca spatiul de memorie este aproape plin… Mentionez ca in memoria interna este libera 1,70GO, ial la capacitate sistem am 27,27 Mb din 2,28GO….

  4. As avea si eu o intrebare: Este normal ca pe acest telefon sa ai dreptul sa instalezi aplicatii, jocuri… toate insumand limita de 2giga??? Am instalat vreo 3 aplicatii si un singur joc( acesta ocupa 25mb) iar acum imi da o notificare in care imi spune ca spatiul de memorie este aproape plin… Mentionez ca in memoria interna este libera 1,70GO, iar la capacitate sistem am 27,27 Mb din 2,28GO ….

  5. Am incercat aces update si acumcaut oferte pentru un alt telefon. Telefonul a murit. Desi toata familia are cate un allview acum trebuie sa ne reorientam catre alta firma. dezamagire totala.

  6. Din pacate aceasta noua versiune are o problema in reteaua Orange.Daca este activa functia 3G atunci la orice mesaj primit sau trimis inclusiv apeluri primite sau trimise se activeaza automat localizarea GPS si iti termina bateria.Am dat revenire la setarile de fabrica inclusiv din Bios-ul telefonului si am dezactivat localizarea din toate programele dar nimic.Are cineva o rezolvare la problema?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here