Acasă Aplicatii telefoane Android Top Aplicatii Task Manager Pentru Android

Top Aplicatii Task Manager Pentru Android

0

Este cunoscut faptul ca androidul este mare mancator de resurse, de memorie cache si de cate ori inchideti o aplicatie de fapt aceasta ruleaza in fundal incetinind sistemul si aparand lag, dispozitivul se blocheaza sau nu mai raspunde corespunzator la comenzi. In acest caz aveti nevoie de aceste aplicatii de tip task manaker sau task killer ce inchid aplicatiile ce ruleaza in fundal,imbunatatesc autonomia bateriei, elibereaza memoria RAM accelerand si optimizand sistemul de operare. Aveti de unde alege, in Google Play fiind numeroase aplicatii de acest gen

Advanced Task Killer

1

Aceasta aplicatie mi se pare cea mai buna fiind cea mai rapida cale de a elibera ceva resurse prin widgetul ce-l ofera. Este de ajuns sa apasati pe iconita de pe ecran ca aplicatia sa-si faca treaba si sa va informeze asupra memoriei RAM disponibila. Aplicatia va ofera si posibilitatea de a seta un interval de auto – kill sau o lista a aplicatiilor pe care sa le ignore.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI.

ES Task Manager

1

Este o alta aplicatie task manager in caz ca preferati ceva mai complex punandu-va la dispozitie mai multe setari si optiuni precum power optimizer, cache cleaner, SD card analyzer, etc. Aplicatia va arata si date despre dispozitivul dvs. precum capacitatea memoriei interne sau a cardului, informatii despre hardware, telefon sau baterie. Aveti si posibilitatea printr-un widget sa curatati sistemul printr-o simpla apasare.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI

 

Free Advanced Task Manager

1

Este optimizata pentru tablete si pe langa rolul de task killer te ține informat cu privire la memoria RAM sau cea de stocare , informatii despre starea bateriei, solicitarea procesorului sau alte detalii despre dispozitiv. Aplicatia ofera si garfice complexe pentru a indica informații despre performanta sistemului.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI

 

Android Task Manager

Functioneaza cu succes si pe Android Jelly Bean si te tine informat in legatura cu tot sistemul de operare. Dispune de functii complexe precum capacitatea de a realiza un  backup pe SD card sau informații in timp real in bara de progres despre dispozitiv, informații CPU – Ram (total, folosit, disponibil) – Informații baterie (temperatură – Celsius, Fahrenheit) – spațiu de stocare intern (total, folosit, disponibil) – spațiu de stocare extern (total, folosit, disponibil) si bineinteles are functia de task killer.

Aplicatia gratuita se poate descarca de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.