Connect with us

Utile sau nu, noi functii ce apar in WhatsApp, aplicatie cunoscuta pana acum pentru modul simplu si rapid prin care putem trimite mesaje persoanelor sau grupurilor pe care le avem in agenda.

Insa, de la un timp, dezvoltatorii tot aduc optiuni si caracteristici noi. Nu ar fi neaparat ceva rau, dar nici nu as dori ca aceasta unealta de comunicare sa inceapa sa fie mai aglomerata, sa aiba multe butoane sau foarte multe caracteristici.

Discutam acum despre cea numita “Screen sharing”, vedeti in cele ce urmeaza despre ce este vorba si la final va puteti face o idee si sa trageti o concluzie, daca este sau nu de bun augur prezenta acesteia.

Utile sau nu, noi functii ce apar in WhatsApp

Mark Zuckerberg, CEO-ul (Chief Executive Officer) Meta, a anuntat aceasta noua functie, cea prin care utilizatorii pot acum sa partajeze ecranul dispozitivului lor in timpul apelurilor video, imbunatatind astfel experienta si deschizand posibilitati diverse.

Daca ati utilizat pana acum Google Meet sau Zoom, inseamna ca sunteti deja familiarizati si veti putea sa aratati in timp real diverse documente, poze sau orice altceva se vede pe ecranul telefonului, persoanei cu care discutati prin apeluri video.

In WhatsApp, aceasta noua functie poate fi accesata dand click pe simbolul de share in timpul unui apel video. Nu lipseste optiunea de a alege daca se va arata tot ecranul telefonului, sau numai anumite aplicatii.

Utile sau nu, noi functii ce apar in WhatsApp

Dupa ce s-a permis partajarea, tot ce se vede pe ecran va fi vazut si de celalalt participant la apel, exista posibilitatea de anulare oricand.

Platforma de mesagerie detinuta de Meta va suporta si apeluri video in mod orizontal, ceea ce se traduce printr-o vizualizare mai larga si o experienta mai captivanta si mai utila. Aceasta este chiar o functie ce merita salutata.

Retineti ca toate aceste nouati nu sunt in faza de dezvoltare, posibil ca deja sa fie disponibile printr-o simpla actualizare a aplicatiei. Deci, tot ce trebuie sa faceti este sa cautati acest update in Google Play, posibil sa fi sosit deja acum sau sa vina in cel mai scurt timp.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!