Acasă Stiri despre telefoane UTOK 5008 Cel Mai Ieftin Telefon Octa Core – Pret

UTOK 5008 Cel Mai Ieftin Telefon Octa Core – Pret

0

UTOK 5008 Cel Mai Ieftin Telefon Octa Core – Pret

Am impresia ca romanii de la UTOK stau foarte prost la capitolul marketing. Si spun asta deoarece am gasit pe eMag intamplator telefonul UTOK 5008, un smartphone despre care pe site-ul oficial nu se pomeneste deocamdata nimic. Telefonul apare si pe Cel.ro, F64 sau Market Online.ro

Acest lucru este foarte dubios deoarece telefonul este un octa core si unul chiar foarte ieftin pentru dotarile sale bune.

In al doilea rand, numele UTOK 5008 nu imi spune nimic denumirea fiind total neinspirata. Si prezentarea produsului/produselor firmei UTOK lasa mult de dorit in comparatie cu cei de la Allview sau chiar Evolio, insa acest lucru va face subiectul unui alt articol.

Nu este posibil ca in 2014 sa lansezi un telefon octa core si el nici macar sa nu fie prezent pe site-ul oficial, ca sa nu mai vorbim de lansari in toata regula asa cum procedeaza cei de la Allview. Ca o gluma as putea spune ca nici ei nu stiu de existenta acestui telefon…

d

Revenind la UTOK 5008, pot spune ca este cel mai ieftin telefon din Romania dotat cu procesor MediaTek cu opt nuclee. In Romania mai exista astfel de telefoane si ma refer aici la Allview P7 Xtreme ce are un pret de 1199 lei dar si la Evolio X6 ce are un pret de 1400 lei. Insa UTOK 5008 are un pret de doar 999 lei !

d

Mai jos aveti specificatiile tehnice ale acestui telefon.

[ultimatetables 12 /]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.