Connect with us

Stiri despre telefoane

Televizoarele Salora ajung si in Romania, la eMAG

Published

on

Televizoarele Salora prezente si in Romania, la eMAG, cred ca este un brand nou pentru tara noastra, dar unul cu traditie. De fapt, multa vreme, compania aceasta a facut parte din grupul Nokia. Dar s-au despartit de acestia prin 2008, o alta companie cumparand aceasta denumire de marca.

Salora a fost infiintata tocmai in anul 1928 si este originara din Finlanda. Desi am cautat ceva date, nu pot spune exact unde anume se fabrica aceste televizoare de generatie noua.

Posibil prin China, posibil prin Turcia sau in alte tari din Europa. Stim ca multe companii de electronice externalizeaza productia in diferite regiuni, asta datorita costurilor reduse de fabricație. Este si cazul JVC, AIWA, alte nume importante ce nu mai sunt produse in tara de origine si nici nu mai sunt ceea ce erau candva.

Advertisement

Televizoarele Salora cu preturi accesibile

Revenind la televizoarele Salora, oferta de modele este una variata. Au sisteme de operare Android, VIDAA si preturi pentru toate buzunarele. Unele non-smart pe la 800 de lei si cele inteligente peste 1000 de lei.

Cel mai scump este un QLED 4K cu Android si diagonala de 165 cm. Un SMART LED cu acelasi sistem de operare se vinde pe la 2599 lei, varianta cu diagonala de 127cm. Cred ca sunt putin mai scumpe fata de TCL, spre exemplu.

Nu am testat pana acum un televizor cu sistem de operare VIDAA, acesta nevand o legatura cu Android, adica nu este pur si simplu o interfata aplicata.

Advertisement

Este un O.S dezvoltat initial de compania chineza Hisense si  ofera o interfata de utilizator simpla si usor de navigat, cu acces rapid la aplicatii populare precum Netflix, YouTube, Amazon Prime Video si altele. Este cunoscut pentru timpul sau de pornire rapid si pentru posibilitatea de a personaliza ecranul de start, astfel incat utilizatorii sa poata ajunge mai usor la continutul dorit.

Citeste acum si:

Am testat telefonul cu proiector Laser de la iHunt

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des