Connect with us

Stiri despre telefoane

Utok Lanseaza Gama de Televizoare Accesibile

Published

on

Utok lanseaza gama de televizoare accesibile sau cel putin asa au anuntat azi pe blogul companiei.
Piata este deja saturata de televizoare LCD – LED cu capabilitati HD Ready (720p)  si Full HD (1080p) deci din prima se vor lovi de o concurenta acerba pe acest segment, insa daca stiu cum sa atace acest segment, posibil sa-si faca loc fara probleme.

Dupa parerea mea, ca sa iasa in evidenta trebuie sa loveasca in preturi foarte puternic sau sa ofere tehnologii si facilitati superioare concurentei dar sa nu creasca si pretul.

Utok vor comercializa o gama de  televizoare LCD cu diagonala cuprinsa intre 55 si 102 cm, adica diagonalele care sunt cele mai populare iar ca pret se vor situa intre 699 – 1399 lei. Televizoarele vor avea tunere digitale terestre incorporate si numeroase posibiliati de conectare: HDMI, VGA (D-Sub), EuroSCART, Audio-In, Video Composit, USB si CI+

Advertisement

Ramane de vazut cum va evolua piata televizoarelor din Romania si ce loc vor ocupa cei de la Utok in acest segment de marketing.

Daca sunteti interesati de oferta completa a celor de la Utok in materie de televizoare, faceti click aici !

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des