Connect with us

Stiri despre telefoane

Vanzarile iPhone 15 in China dezamagesc

Published

on

Lansarea mult-asteptata a lui iPhone 15 nu a prins la publicul din China, conform unor studii recente. Raportul Counterpoint Research estimeaza ca vanzarile acestui nou model au scazut cu 4.5% fata de predecesorul sau, iPhone 14, in primele 17 zile de la lansare. Efectele acestei tendinte se fac deja simtite pe piata, actiunile Apple avand o scadere de 1.7% in tranzactiile pre-deschidere.

Este un semnal de alarma pentru gigantul tehnologic american, mai ales in conditiile in care compania chinezeasca Huawei a avut o crestere notabila, intrecand Apple la vanzari globale (ceva ciudat). Surprinzator, acest succes vine in ciuda sanctiunilor americane si a faptului ca noul model Huawei Mate 60 Pro foloseste un procesor realizat in China…

Pe langa concurenta acerba, Apple se confrunta si cu restrictii impuse de guvernul chinez. S-a extins interdictia de folosire a produselor Apple in institutiile de stat si companiile publice, ceea ce subliniaza provocarile in crestere cu care se confrunta americanii.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171