Connect with us

Tutoriale telefon

Asa afli cate ore vorbite are telefonul mobil

Published

on

Te intrebi cate ore vorbite are telefonul mobil (desi el nu vorbeste, desigur) si pentru asta instalezi diverse aplicatii sau faci “sapaturi” prin meniu? Iata ca nu trebuie sa mai faci asa ceva, metoda de a afla este cat se poate de simpla si iti poate fi de mare ajutor din cand in cand.

Am sa va arat cum sa verificati cate ore s-a vorbit la telefonul mobil si pentru asta m-am ajutat de un telefon popular, adica unul produs de Samsung. Posibil ca printr-o metoda identica sa puteti afla durata convorbirilor si in cazul in care aveti un smartphone produs de o alta companie.

De ce te-ar interesa asta? Poate din pura curiozitate, sa stii si tu cat timp l-ai tinut la ureche, sau mai important, atunci cand vrei sa cumperi un smartphone second hand.

Advertisement

Dar daca vanzatorul l-a resetat inainte, cu siguranta ca aceste date nu mai sunt disponibile. Iata ce trebuie sa faci (retine ca datele sunt valabile pentru convorbirile efectuate in reteaua de telefonie mobila, nu WhatsApp sau alte platforme asemanatoare):

Pur si simplu, deschide aplicatia de apelare. Vei vedea interfata principala, cea din care poti forma un numar.

In partea de jos, cauta si acceseaza “recente”.

Advertisement

Apoi, undeva mai sus, va trebui sa apesi pe cele 3 puncte ce semnalizeaza meniul de setari si informatii.

Dupa ce ai ajuns acolo, apasa pe “Timp total apel”.

Se va deschide pagina care ne intereseaza. Acolo vezi date despre cat a durat cel mai recent apel, cat timp ai vorbit cand ai sunat tu, cand ai fost sunat si la final, durata tuturor apelurilor de cand ai cumparat telefonul sau de cand s-a dat resetare. Retineti ca si acest meniu de statistici poate fi resetat, trebuie sa apasati jos pe “Reinitializare”. Valabil daca aveti un Samsung!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des