baterie

Vedem prima imagine cu noul telefon Allview P9 Energy!

Vedem prima imagine cu noul telefon Allview P9 Energy!

Allview P9 Energy urmeaza sa se lanseze cel mai probabil luna aceasta sau in prima parte din octombrie, mai asteptam si “cel mai rapid telefon Allview” asa cum decalara compania, este vorba de Allview V2 Viper S, telefon despre care am discutat aici.

Nu este prima imagine referitoare la Allview P9 Energy, insa este prima in care vedem silueta telefonului si din care putem afla cateva dintre specificatiile tehnice, 8 mm in grosime, compania ne promite ca bateria va rezista chiar si 3 zile in conditii de utilizare medie si ca acest nou telefon va fi cel mai subtire dintre cele cu baterie de mare capacitate.

Nu ni se specifica daca va fi cel mai subtire dintre cele Allview sau daca este vorba de toate telefoanele cu baterii generoase, observam si un design unibody plus o constructie metalica, probabil ca va fi un telefon de la Gionee.

allview-p9-energy

Ramane sa vedem in viitorul apropiat daca este vorba despre Gionee Marathon M6 sau M6 Plus, telefoane cu 5000mAh si 6020mAh capacitatea acumulatorului, personal cred ca acest Allview P9 Energy va avea un display de 5.5″ cu rezolutie FHD.