Acasă Telefoane Chinezesti

Vernee Active este un telefon nou de tip rugged

1

Vernee Active este un telefon nou de tip rugged, primul al celor de la Vernee si unul dintre singurele produse de o astfel de companie chinezeasca.

Exista cateva diferente majore intre acest Vernee Active si restul telefoanelor rugged. Prima diferenta o putem observa la nivel de design, acest telefon arata mai bine fata de majoritatea telefoanelor de acest gen.

Cei de la Vernee au incercat sa combine aspectul butucanos al unui rugged cu cel al unui telefon clasic. Si in mare parte, le-a iesit destul de bine. Putem vedea acum si primele 2 fotografiii cu noul terminal.

Vernee Active
Vernee Active

Vernee Active va sta bine si la capitolul performante, telefonul va fi dotat cu un procesor de tip Helio P25 produs de MediaTEK. MT6757CD mai exact, procesor cu 8 nuclee ce ruleaza pana la 2.6GHz. Placa grafica integrata va fi de tip Mali-T880 MP2.

Nu cunoastem insa restul dotarilor, compania ne spune ca telefonul va avea un display de 5.5″, nu ni se specifica rezolutia. Aflam totusi ca nu va fi foarte gros si nici foarte greu, o problema a telefoanelor de tip rugged.

Cu siguranta, detalii suplimentare legate de acest terminal vor fi oferite in curand. Ne intereseaza si memoria RAM, ROM, sistemul de operare dar si acumulatorul.

1 COMENTARIU

 1. I wonder when Vernee produces their own signature phone. In terms of
  rugged phone, I supports NOMU as always for its truly excellent rugged
  phones.
  Not bad in terms of the hardware configuration, but I’m not exactly sure
  about this phone for its professionalism, as this is the first rugged
  phone Vernee made. I think I would prefer to use T18 from NOMU, after
  all it produces rugged phone for a long time.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.