baterie

Cum sa faci sa recuperezi notificarile de pe telefon

Daca vrei sa recuperezi anumite notificari pe care nu ai apucat sa le citesti dar care te intereseaza, sistemul de operare Android are o serie de solutii. Iata despre ce este vorba.

Cum sa faci sa recuperezi notificarile de pe telefon
Last updated:

Ai pierdut notificarile pe telefon? Iata cum le recuperezi! Stim ca de multe ori notificarile pot fi deranjante si enervante,sunt cazuri in care chiar ai nevoie de ele.

Dar ce te faci cand din eroare, le-ai sters si ceva chiar te interesau? In mod normal, nu prea ai ce face, sunt pierdute si gata. Insa, daca te lovesti sau te-ai lovit vreodata de aceasta problema, poti tine aplicatia aceasta instalata pe telefon si scapi de toate aceste mici probleme.

Desigur, ne referim la toate notificarile. Cele de la Facebook, Mesenger, YouTube, diverse aplicatii, telefonie mobila, Gmail, Google Play, sau chiar la cele legate de sistemul de operare Android (cele interne: capturi de ecran, conectare la charger, etc)

Este o aplicatie gratuita in Google Play, una pe care o consider ok. Iti poti face treaba cu ea bine, exista si o versiune PRO.

Iata ce poti face cu varianta gratuita si cum arata notificarile recuperate:

In prima captura vedem cum arata aplicatia in Google Play, apoi iti apare o recomandare imediat dupa ce ai pornit aplicatia. In ultima captura observam interfata principala. Nu este complicata si nici bogata in setari sau optiuni.

Cum sa faci sa recuperezi notificarile de pe telefon – iata solutiile

Ajungem direct in meniul care ne intereseaza pe noi. Deschidem “Notifications History” Le putem vedea astfel pe cele pierdute in ultimele 48h. Daca vrem sa intram si mai adanc, trebuie sa acordam permisiunile aplicatiei apasand initial pe “Advanced History”.

Meniul de setari arata exact cum vedem in capturile de mai jos. Nu exista limba romana, insa sunt aspecte usor de intuit, observam si ce anume face varianta PRO.

Ce se intampla cand apesi pe o notificare recuperata? In mod normal, cand primesti o notificare si apesi pe ea, esti redirectionat rapid catre aplicatia respectiva. Aici, nu se intampla asa. Cand apesi pe notificare, ti se deschid anumite valori de care nu ai neaparat nevoie:

Teoretic, aplicatia iti poate recupera notificarile pe care le-ai sters si le-ai pierdut, insa nu este capabila sa te redirectioneze acolo unde trebuie. Se descarca de AICI.