Acasă Telefoane Chinezesti Vernee Apollo Lite devine cel mai ieftin decacore cu 4GB RAM!

Vernee Apollo Lite devine cel mai ieftin decacore cu 4GB RAM!

2
nofollow

Vernee Apollo Lite devine cel mai ieftin decacore cu 4GB RAM si asta gratie unei noi promotii marca gearbest.com si Vernee, este practic una din multele oferte pentru acest telefon din ultima perioada, compania inca promoveaza intens acest telefon cu toate ca a trecut ceva vreme de la lansare.

4566 Vernee Apollo Lite devine cel mai ieftin decacore cu 4GB RAM!

Si totusi fac bine deoarece este un telefon performant pe hartie si atractiv ca pret, in perioada asta acest telefon costa numai 99 USD, anuntam asta printr-un articol acum cateva zile, insa 31 octombrie a venit si incepand cu aceasta data, Vernee Apollo Lite costa numai 99 dolari, insa oferta este limitata asa cum ne imaginam, Oferta este valabila in cadrul gearbest.com dar si in cadrul altor magazine insa numai la ora 9UTC (valabil gearbest) si ora 8 UTC (valabil igogo.es) Atentie, oferta este valabila incepand din data de 31 octombrie si pana pe 9 noiembrie 2016.

Vernee Apollo Lite devine cel mai ieftin decacore cu 4GB RAM!

De unde stim noi cand este ora 8 sau 9 UTC? Este foarte simplu, puteti consulta acest site si vedeti ora exacta UTC. Cat despre Vernee Apollo Lite, am scris chiar o gramada de articole despre el, un telefon performant si cu specificatii tehnice bune, detaliile tehnice le vedeti mai jos, pagina campaniei si toate detaliile sunt AICInu stim din pacate cate bucati sunt la promotie in fiecare zi.

456ersda Vernee Apollo Lite devine cel mai ieftin decacore cu 4GB RAM!

[komper pid=166 category=1]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. Am intrat la ora respectivă pe situl de la gear best, dar nu am văzut nici o modificare la prețul telefonului, sau se presupune că s-au vîndut așa repede încât nu am apucat eu să văd?

    • Da, sunt putine bucati la pret redus. Depinde de cat de repede te-ai miscat…oricum oferta este globala si sansele sunt extrem de mici. Poate ai noroc pana la expirarea ofertei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here