Acasă Telefoane Chinezesti Vernee Apollo Lite, reducere de pret in oferta unui magazin din China

Vernee Apollo Lite, reducere de pret in oferta unui magazin din China

0

Vernee Apollo Lite, reducere de pret in oferta unui magazin din China si este vorba tot despre oferta celor de la gearbest.com, ei afiseaza acest model la un pret foarte bun in cazul in care se achizitioneaza din depozitele aflate in China, el exista insa si in depozitele din Europa la un pret ceva mai mare.

Avantajul in cazul in care se cumpara din depozitele din UE este acela ca nu se platesc taxe sau TVA, transportul este si el mult mai rapid. Diferenta de pret intre cele doua depozite este de 40 USD, 159.99 este insa pretul cel mai mic cu care poate fi cumparat Vernee Apollo Lite, pretul este valabil pentru depozitele din China.

Vernee Apollo Lite nu este chiar o lansare “fresh”, au trecut cateva luni de cand compania l-a anuntat si o perioada de timp chiar a fost cel mai performant telefon al lor dar si unul dintre cele mai dotate telefoane chinezesti.

Specificatiile sunt excelente si cei de la Vernee sustin chiar ca Apollo Lite 4G scoate in AnTuTu unul dintre cele mai bune scoruri in acest segment de pret, peste 90.000 de puncte si putine sunt telefoanele chinezesti ce se lauda cu un scor atat de mare in acest test de benchmark. Procesor puternic MTK6797 Helio X20 Max 2.5GHz 64-bit Deca Core ARMv8 (A32, A64) si 4GB memorie RAM.

Vernee Apollo Lite

Camera foto de pe Vernee Apollo Lite foloseste un senzor Samsung de 16 MP si suport pentru captura video 4K, ecran de 5.5″ FHD cu protectie Gorilla Glass 3, 32 GB spatiu de stocare interna ce poate fi extins, incarcare rapida cu ajutorul tehnologiei Pump express 3.0, senzor de amprente si baterie de 3180mAh.

Oferta de pret cu reducerea aferenta poate fi vazuta accesand acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here