Connect with us

Telefoane Chinezesti

Vernee M6 apare intr-un clip video oficial, un M5 mai dotat

Published

on

Vernee M6 apare intr-un clip video oficial, am putea spune ca este vorba despre un M5 ceva mai aratos si mai dotat. Nu este primul smartphone al celor de la Vernee pe 2018, ei chiar au participat si la MWC 2018.

In Bercelona, ei si-au dezvaluit modelul de top, este vorba despre Vernee Apollo 2.

Astazi, aflam si primele detalii legate de noul Vernee M6. Nu sunt multe, insa il vedem intr-un clip video, avem la dispozitie si doua randari oficiale.

Advertisement

[flm_button link_target=”_blank” link_rel=”nofollow” button_text=”Compania Vernee a fost fondata in februarie 2016″ button_size=”SM” button_color=”Blue” button_style_icon=”Mask-Right” rounded_corners=”3″ text_only=”Yes”]

Telefonul va avea un display mare, raport 18:9 si probabil o rezolutie HD+. Partea frontala va beneficia de un raport screen/body foarte bun, asta daca ne uitam la imaginea randata de mai jos:

Advertisement

Conform producatorului, acest model este un upgrade al telefonului Vernee M5. Putem admira si partea din spate, observam rapid ca nu sunt doi senzori foto. In schimb, pare o carcasa metalica, apare si un senzor de amprente.

In cadrul canalului oficial de YouTube, Vernee a postat mai multe clipuri cu acest telefon. Cateva detalii tehnice aflati si daca vizionati materialul video atasat mai sus. In rest, nu cunoastem pret pana in momentul acesta. Totusi, avand in vedere detaliile pe care deja le cunoastem, Vernee M6 nu se anunta a fi un telefon scump.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ioto14

    martie 8, 2018 at 11:39

    Din fata nu arata rau , spatele din metal nu imi prea convine pentruca eventualele zgarieturi se vor observa mult mai bine decat pe alt material , si vad ca l-au facut destul de slim la aproape 7mm , USB-C si l-au dotat si cu jack audio , destul de bine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des