Vernee Mars Pro este varf de gama al companiei, asta se intampla la ora actuala, posiibil sa avem parte de ceva surprize in perioada urmatoare. Pana atunci, acest terminal puternic este dotat cu un hardware puternic, procesor Helio P25 de la MediaTEK, 6GB RAM si 64 GB stocare interna.

vernee mars pro, detalii despre senzorul de amprente lateral (p)

De data aceasta, cei de la Vernee ne ofera si cateva detalii legate de senzorul de amprente, acesta este amplasat in partea laterala. Producatorul sustine ca acest senzor ofera un feedback excelent si ca este unul dintre cele mai rapide din gama de pret a telefonului.

vernee mars pro, detalii despre senzorul de amprente lateral (p)

Comparat cu majoritatea produselor de pe piață, Mars Pro a făcut o mare inovație in a pune senzorul de amprenta digitala în partea laterala a telefonului. Pe masura ce telefoanele incep sa aiba un display ce acopera toata partea frontala, este destul de complicat de a integra un senzor de amprente la baza ecranului. Producatorii vor trebui trebuie sa schimbe stilul de design al telefonului pentru a lua în considerare poziția amprentei digitale.

CITESTE SI:  Primele detalii legate de noul Vkworld Mix 3 si cateva pareri

vernee mars pro, detalii despre senzorul de amprente lateral (p)

Comparat cu senzorul de amprenta din față sau din spate, cel lateral va fi trendul în viitor. Vernee Mars Pro pune amprenta pe pe partea laterală a telefonului, este mai conformă cu obiceiurile obișnuite, mai ales atunci când telefonul este folosit cu o singură mână. Indiferent dacă sunteți utilizator de mâna dreaptă sau de mâna dreaptă, puteți atinge cu ușurință senzorul de amprenta. Butonul de pornire se află pe aceeași parte a senzorului, este astfel simplu de pornit ecranul si de folosit acest senzor. Unii utilizatori care au deja Mars Pro, au spus ca viteza de deblocare este foarte rapida, nu mai mult de 0,1 secunde!

Unele surse sustin ca iPhone 8 va avea acest senzor amplasat tot pe partea laterala, asta confirma faptul ca este un design ce va fi folosit din ce in ce mai mult in viitor.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii legate de acest smartpone, puteti accesa pagina oficiala a producatorului.

vernee mars pro, detalii despre senzorul de amprente lateral (p)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree