Acasă Stiri Android Si Noutati LEAGOO KIICAA MIX, display Sharp si doua camere OV

LEAGOO KIICAA MIX, display Sharp si doua camere OV

0

LEAGOO KIICAA MIX, display Sharp si doua camere OV, asta inseamna doi senzori principali produsi de OmniVision. Leagoo Kiicaa Mix este un telefon bezel-less, adica inca unul ce adopta acest design extrem de interesant. Posibil ca acest tip de design sa fie la moda in perioada urmatoare, sa nu le uitam si pe cele ce imita aspectul lui Samsung Galaxy S8. Aproape toate companiile din China au anuntat deja astfel de terminale.

Nu trebuie sa uitam ca Xiaomi MIX 2 este si el pe drum, poate ca LEAGOO KIICAA MIX va fi mai aproape de acesta!

Astazi, aflam noi detalii legate de acest nou telefon si potrivit celor de la Leagoo, KIICAA MIX va folosi un display de la Sharp, unul cu diagonala de 5.5″ si cel mai probabil, rezolutie FHD. Telefonul va avea si un setup de tip dual-camera, ambii  senzori vor fi produse de compania OmniVision, 13MP si 2MP.

Pana cand acest smartphone va fi lansat oficial sau pana in momentul in care vom sti configuratia hardware finala, Leagoo are o activitate pe site-ul oficial.

Doritorii se pot inscrie cu adresa de mail si astfel, pot castiga un cupon de reducere valabil pentru LEAGOO KIICAA MIX. Nu trebuie decat sa voteze configuratia hardware dorita pentru acest telefon mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here