Acasă Telefoane Chinezesti

Vernee Mars PRO, detalii legate de bateria cu capacitate de 3500 mAh

0
nofollow

Vernee Mars PRO, detalii legate de bateria cu capacitate de 3500 mAh, datele de mai jos sunt facute publice chiar de catre producator.

Odată cu dezvoltarea puternică a aplicațiilor, telefoanele inteligente sunt mai performante pe zi ce trece. Cu toate acestea, deoarece toate funcțiile apar pe același telefon, problema de anduranță a bateriei devine un lucru deranjant pentru mulți utilizatori.

De asemenea, clienții au acum o mare cerere pentru telefoanele inteligente subțiri și ușoare. Vernee Mars Pro a lansat astfel un smartphone rentabil, cu baterie de 3500mAh, construit într-un corp foarte subțire.

Deci, cum poate fi folosit Vernee Mars Pro pentru o zi intreaga cu o baterie de numai 3500 mAh? Indiferent de design, CPU sau alte funcții, Mars Pro a atins nivelul de flagship. Aspectul la modă și prețul accesibil sunt principalele caracteristici ale acestui terminal. Cu toate acestea, rezistenta lui Mars Pro este foarte puternica, este echipat cu baterie mare de 3500mAh și tehnologie de încărcare rapidă de 9V 2A, 

Vernee Mars Pro suportă o tehnologie de încărcare rapidă de 9V / 2A, puterea de ieșire ajunge până la 18W și dispune de USB reversibil. Telefonul poate fi incarcat la 20% în 10 minute, 40% în 20 de minute și 100% în 90 de minute.

Pentru a asigura siguranța încărcării, există protectie pentru încărcător, interfața de tip C și baterie. Fiecare dintre acestea are inca trei straturi de protecție.

Cu excepția bateriei și a suportului pentru incarcare rapida, Vernee Mars Pro este echipat, de asemenea, cu modul de anduranță. Activand acest mod, ecranul se va schimba în alb-negru, se limiteaza astfel aplicatiile care ruleaza, se opresc programele inutile, se reduce in acest fel semnificativ consumul de energie. Când nivelul este mai mic de 15%, activați modul de anduranță, iar bateria poate asigura energie pentru intreaga zi

Vernee Mas Pro nu este echipat doar cu modul de anduranță, ci a dezvoltat sistemul VOS care se bazează pe Android 7.0 optimizat. Este combinația perfectă de software și hardware. Verano Mars Pro cu baterie de 3500mAh ce poate dura o zi intreaga este prima alegere pentru clienții care caută un smartphone cu un corp subțire și performanțe inalte. Mai multe detalii si oferta de pret, AICI.

CITESTE SI:  Cubot King Kong 3 ajunge in oferta magazinelor, un rugged ok

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here