Acasă Telefoane Chinezesti

LEAGOO KIICAA MIX vine in 3 variante, pret de la 89 USD!

0

LEAGOO KIICAA MIX vine in 3 variante, pret de la 89 USD! Acestea sunt cele mai recente stiri  legate de noul telefon cu ecran “fara margini”, am pus intre ghilimele deoarece urmeaza sa vedem ce si cum.

Pana vom vedea imagini oficiale, ne multumim cu cele randate. Insa, chiar si asa, pare un telefon ok, pretul de pornire va fi de 89 USD. Asta ar fi prima veste buna.

Cei de la Leagoo se misca bine in acest sens si pare ca au procedat ok cand au ales sa scoata 3 variante pentru acest model. Spun asta deoarece cea mai ieftina varianta va putea fi achizitionata si de cei cu bugete mici.

Iata in mod oficial si cele 3 versiuni de LEAGOO KIICAA MIX:

  • 1 – Procesor cu 4 nuclee, 2GB RAM si 16GB ROM la pretul de 89.99USD
  • 2 – Procesor cu 8 nuclee, 3GB RAM si 32GB ROM la pretul de 139.99USD
  • 3 – Procesor cu 8 nuclee, 6GB RAM si 128GB ROM la pretul de 179.99USD

Preturile par chiar foarte mici, ma refer in special la varianta cea mai dotata!

Se pare ca toate cele 3 modele vor avea display de 5.5″ insa va diferi rezolutia, setup de tip dual camera, senzor de amprente frontal si camera pentru selfie la baza ecranului. Telefoanele vor fi lansate (sau cel putin vom sti mult mai multe) in luna august.

LEAGOO KIICAA MIX

Exista deja si o activitate speciala pe site-ul oficial. Astfel, puteti scrie acolo care este versiunea voastra preferata si astfel, puteti castiga un cupon de 30USD discount. Nu uitati sa va inregistrati cu adresa de email.

Asteptam detalii noi si eventual mai amanuntite legate de hardware si de ce nu, poze reale. Pare totusi un telefon interesant, se pare ca acest tip de design a prins bine in 2017. Pagina Leagoo oficiala de Facebook, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.