Acasă Stiri Android Si Noutati Vernee Mars PRO primeste update de soft via OTA

Vernee Mars PRO primeste update de soft via OTA

3

Vernee Mars PRO primeste update de soft via OTA, asta inseamna ca instalarea lui este usoara si poate fi facuta de oricine. Telefonul a fost lansat in urma cu ceva vreme si acum, pretul lui este unul ataractiv.

Si asta deoarece costa sub 200 USD, discutam totusi despre un terminal cu 6GB RAM, display AMOLED, procesor cu 8 nuclee, senzor de amprente situat pe lateral, telefon cu o constructie metalica.

vernee mars pro primeste update de soft via ota

Avem acum prima versiune a actualizării, aceasta rezolva unele mici probleme și bug-uri sau vine implementeaza functii noi.

1. A fost adăugat un ton de apel personalizat Vernee.

2. Optimizarea efectului audio, îmbunătățirea volumului sonor in timpul apelurilor

3. Optimizați funcția camerei

4. Optimizarea sistemului de operare, rezolvarea problemelor legate de senzorul de proximitate, conectivitatea Bluetooth, functia de alarma, etc.

vernee mars pro primeste update de soft via ota

Cei de la Vernee sustin ca aceste mici probleme au fost semnalate chiar de catre utilizatori si rezolvate rapid prin acest update. De acum incolo, cei ce utilizeaza acest model de telefon sau altul produs de catre Vernee, au la dispozitie pagina de actualizari.

Aici, sunt grupate actualizarile de soft sau chiar versiunile oficiale de Android pentru rescriere.

Vernee Mars PRO are acum o oferta de pret in cardul magazinului aliexpress.com.

3 COMENTARII

 1. Prietena mea și cu mine ne-am despărțit acum o lună și jumătate, vorbind frecvent până acum 3 săptămâni când sa mutat în Portland,
  SAU (am locuit împreună în California). Săptămâna trecută a început să se întâlnească cu un alt tip și m-am speriat, am spus-o (nu înseamnă nimic)
  “Wow, a fost rapid” a fost extrem de supărat și a blocat numărul meu și facebook.
  Mai am șansa să o dau înapoi? Îți cer o prietenă și ea mi-a prezentat o puternică vrăjitoare de vrăjitorie Caster cu puteri magice, am mesaj la adresa de e-mail {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} și cere ajutor pentru a mă reconecta din nou la dragostea mea,
  Profetul Oduduwa mă asigură că îmi va aduce înapoi dragostea, am încercat și mi-am cumpărat elementele necesare … 3 zile după Profet Prânzul Dragostea Vraja în aer, am primit un telefon din dragostea mea, am fost atât de fericit și am luat-o și a stabilit o întâlnire într-un bar pentru a avea un pahar de vin împreună, în prezent astăzi suntem din nou împreună în dragoste și acest sentiment nou este mult mai bine decât oricând înainte,
  Toate mulțumită acestei mari vrăji puternice Caster Oduduwa. Vreau să-l recomand tuturor celor care se află în aceeași problemă de relație similară. Îți poți obține dragostea din Ex astăzi, Spell pentru a găsi dragostea adevărată și multe altele …
   Domnul Oduduwa Templul soluției este răspunsul real, nu are nevoie de bani, eu ofer doar articole necesare pentru prânz vraja pe aer și funcționează mai repede decât pot explica. da-i o încercare va lucra pentru tine.
  Oduduwa poate rezolva următoarele probleme în termen de 48 de ore:
  * Vrăji vrăji
  * Magia de succes și bani
  * amuleta norocoasa
  * secții
  * Rezoluția blestemului
  * curățire spirituală
  * magia fertilității
  * decretarea magiei
  vizitați pagina lui Facebook: @ Oduduwalovespells

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here