baterie

Huawei ar putea cadea pe locul 7 la nivel global in 2021

Huawei ar putea cadea pe locul 7 la nivel global in 2021

Huawei ar putea cadea pe locul 7 la nivel global in 2021, este o stire si o predictie (digitimes.com) nu chiar fericita nici pentru noi si cu siguranta, nici pentru compania Huawei (fondata in 1987).

Astfel, conform sursei citate anterior, Huawei ar putea fi intrecuta la nivel global chiar si de Transsion, corporatie care comercializeaza in Africa si Asia telefoane mobile sub brand Tecno, Itel și Infinix. 

Ciudat sau nu, se asteapta ca dupa 3 ani de zile de declin, piata telefoanelor mobile va iesi din declin si chiar se asteapta cresteri de livrari, tot la nivel mondial. Potrivit Digitimes Research, livrarile globale de smartphone-uri ar putea ajunge la peste 1,5 miliarde de unitati în 2023 si pana la la 1,7 miliarde de unitati in 2025.

 

Asa cum era de asteptat, in urmatorii 5 ani, ne asteptam si la o cerere tot mai mare pentru telefoanele care dispun de conectivitate 5G. Nici nu este de mirare ca se va intampla asta, retelele 5G comerciale au prins deja avant in Europa si in restul continetelor.

In rest, nu aflam cine stie ce noutati. Daca se indeplinesc predictiile acestea, Xiaomi nu va reusi sa prinda nr.1, ba chiar nici macar podiumul. Samsung si Apple isi vor disputa prima pozitie, urmeaza OPPO, VIVO si Xiaomi.

Nu stim insa care va fi de fapt ordinea si daca de fapt Xiaomi va fi pe 5 si nu pe 3. Ramane de vazut, asteptam sa aflam si rezultatele alegerilor din SUA care vor avea loc in data de 3 noiembrie 2020, atunci cand presedintele Donald Trump va încerca sa obtina un a doilea mandat.

Sondajele de opinie nu-l dau chiar pe prima pozitie si daca va pierde puterea, Huawei ar putea sa rasufle usurata si sa scape de valul de interdictii cu care se confrunta in aceasta perioada.

sursa