Acasă Telefoane Chinezesti Vernee Thor E aproape de lansare, baterie de 5020 mAh

Vernee Thor E aproape de lansare, baterie de 5020 mAh

0
nofollow

Vernee Thor E aproape de lansare, baterie de 5020 mAh, discutam despre inca un telefon fabricat de aceasta companie, inca unul din gama “Thor”. Primul model a fost lansat acum un an de zile si l-am testat si eu aici pe androidro.ro, imi aduc aminte ca avea o camera foto foarte buna.

De data aceasta, cei de la Vernee schimba putin tactica si noul telefon Thor E nu va fi unul obisnuit sau o cosmetizare a primului model. Compania deja a facut publice cateva informatii legate de specificatiile tehnice, acumulatorul va fi piesa de rezistenta a modelului Vernee Thor E.

Vernee Thor E Vernee Thor E aproape de lansare, baterie de 5020 mAh
Vernee Thor E

Acest model va fi lansat in aceasta luna (mai 2017) si va fi dotat cu un ecran de tip E-ink (optiune) si astfel, autonomia va fi crescuta semnificativ in cazul in care utilizatorul va dori acest lucru.

Conform celor de la Vernee, capacitatea de 5020 mAh va asigura nu mai putin de 3 zile de utilizare normala și 30 de zile de standby, Vernee Thor E a fost prezentat oficial sub forma de prototip in cadrul targului MWC ce a avut loc la inceput de 2017.

Vernee Thor E aproape de lansare, baterie de 5020 mAh

Cunoastem si cateva dintre dotarile acestui model, o grosime de numai 8.2 mm ceea ce inseamna destul de putin avand in vedere capacitatea bateriei, 2GB RAM si 16 GB stocare interna, display HD cu diagonala de 5″, procesor MT6737 – quadcore ce ruleaza pana la 1.3 GHz, Vernee Thor E va avea si functia de incarcare rapida a bateriei, inclusiv un charger de 2A. Pentru moment, pretul acestui telefon nu a fost dezvaluit!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here