Acasă Telefoane Chinezesti Vernee X, baterie de 6200 mAh si Helio P23

Vernee X, baterie de 6200 mAh si Helio P23

1
nofollow

Vernee X, baterie de 6200 mAh si Helio P23, este primul telefon cu acest procesor si display 18:9, este si cel mai proaspat lansat de catre cei de la Vernee. Este un telefon performant, si pretul ne spune asta. Acest model este acum la precomanda, el costa 249 USD.

Iata si un clip video oficial:

Telefonul Vernee X este dotat cu un display de 6″, rezolutie FHD plus, raport 18:9, sticla de tip 2.5D, design 3D si 83.3% raportul dintre suprafata frontala si display. Nu sunt deloc cifre rele si cu siguranta are un design moder.n Nu trebuie sa ne ascundem dupa deget, clar este inspirat de Samsung Galaxy S8.

vernee x, baterie de 6200 mah si helio p23

Un alt punct forte pare a fi si capacitatea bateriei. Nu mai putin de 6200 mAh si tehnologie de incarcare rapida. Ni se promit 76 de ore in modul standby si in jur de 4 zile in cazul unei utiliari normale.

vernee x, baterie de 6200 mah si helio p23Vernee X ruleaza sistemul de operare Android 7 Nougat, va primi insa si un update la Android 8.0 Oreo. Acest sistem de operare are si o interfata proprie, este vorba despre VOS (VerneeOS). Interfata de utilizator este si ea customizata pentru o autonomie cat mai mare, exista si un mod extrem de conservare a anergiei.

vernee x, baterie de 6200 mah si helio p23

Telefonul este dotat si cu tehnologie de incarcare rapida, 5V/9A. Pentru 5 minute de incarcare, Vernee X ofera 2 ore de convorbiri, pentru 30 de minute ni se promite o zi intreaga de functionare, incarcarea la o capacitate de 100% dureaza aproximativ 2 ore.

vernee x, baterie de 6200 mah si helio p23

Noul Android 8 Oreo va sosi in curand printr-un update via OTA, este promisiunea celor de la Vernee. Pana atunci, pe gearbest.com exista o campanie speciala, cei interesati au si sansa de a castiga acest telefon. Telefonul are si o pagina dedicata pe site-ul oficial, acolo puteti castiga telefonul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here